Zomerkapsels en strandkapsels

maandag 6 mei 2013 / 0 / Kapsels 2013, Kapsels en Haarmode

Zomerkapsels en strandkapsels 2013Een zomerkapsel of een strandkapsel van 2013 ziet er altijd lekker modieus en trendy uit. Het moet vooral handig zijn in de zomer en op het strand je haar idealerwijs beschermen. In de avonduren kan je met een goed zomerkapsel gewoon uitgaan omdat het geschikt is voor verschillende gelegenheden zoals leuke festivals, strandfeesten en avondfeesten. Een strand of zomerkapsel moet dus voldoen aan heel wat vereisten en dan ook nog vrij makkelijk zijn om zelf toe te passen in je haar. Er zijn namelijk weinig heldinnen die ingewikkelde zomerkapsels kunnen creëren.

Zomerkapsels 2013: vlechten

Zomerkapsels 2013: vlechtenZomerkapsels 2013: vlechten

Fotocredit: web collections

Vlechten en ingevlochten haar kan ideaal dienen als zomerkapsel. Je kan namelijk leuke vlechten maken met een ‘leave in conditioner’. Dit beschermd het haar tegen de felle zon en helpt om zeewater niet in het haar te laten dringen. Het zout is namelijk niet zo goed voor het haar.

Wetlook en volume strandkapsel

Wetlook en volume strandkapselWetlook en volume strandkapsel

Fotocredit: Dries Von Noten – Mack

De wetlook is weer helemaal terug van weggeweest! Ook deze zomer is het een prettig en origineel strandkapsel om gewoon een dot ‘wetlook gel’ in je haar toe te passen! Het ziet er weer eens anders uit, en beschermd het haar goed tegen de schadelijke invloeden van UV stralen!

Volume is altijd een prachtige sleuteltrend om te kiezen als strand of zomerkapsel. Touperen, golven en krullen zijn het helemaal. Combineer het met een staart om het haar weg te houden uit je gezicht en voila!

Leuke zomer haar ideetjes voor lang haar

Leuke zomer haar ideetjes voor lang haarLeuke zomer haar ideetjes voor lang haar

Fotocredit: web collections

De bovenste voorbeelden van leuke haar ideetjes voor de zomer zijn gemaakt door knopen of vlechten in het haar te zetten. Ook door gewoon stiekjes in het haar te doen op verschillende lengtes, kan je weer een leuk zomer kapsel krijgen.

Kapsels met sjaaltjes en supersteil zomer haar!

Kapsels met sjaaltjes en supersteil zomer haar!Kapsels met sjaaltjes en supersteil zomer haar!

Fotocredit: Mack

Sjaaltjes zijn helemaal terug van weggeweest en kunnen deze zomer op verschillende manieren in het haar gedragen worden. Als retro of gewoon om je haar te beschermen tegen de zon.

Steil haar kan je nogmaals gladder maken met een steiltang. Dit zorgt ervoor dat de haren nog gladder en prachtiger worden!

Reageer op “Zomerkapsels en strandkapsels”