Ashlee Simpson Kapsels

Kapsel Galerij « Dameskapsels « Alle Celebkapsels « Ashlee Simpson

Ashlee Simpson is geboren in 1984 en vooral bekend als het zusje van Jessica Simpson. Ze is zangeres en ze maakt moderne rock liedjes. Ze heeft al verschillende awards gewonnen en is een van de meest beroemde rock zangeressen van het moment.
Simpson begon in 2004 in de muziekwereld en stond wilde vooral een eigen imago krijgen. Ze heeft namelijk een heel ander karakter dan haar zus, een assertievere persoonlijkheid en vooral: een eigen muziekstijl.
Ashlee Simpson is ook verschenen in "America's next topmodel", als gast jury, en omdat ze ook een eigen kledinglijn heeft uitgebracht.
Haar eerste (rock)album, Autobiography, kwam in Amerika meteen op nummer 1 in de hitlijsten terecht, terwijl haar zus er nog niet in geslaagd was een nummer 1-album te scoren.
De eerste single, Pieces of me, stond op nummer 5 in de VS en in Nederland op nummer 20. In haar volgende single, Shadow, benadrukte zij dat ze niet op haar zus leek of wilde lijken door haar zus neer te zetten als een "barbiemeisje" en zichzelf in een rockachtige rok en shirt te hijsen.
De single La la werd ook in Nederland een klein succes, en behaalde de 25e plaats in de Top 40.

Sorteer op 
Bekijk   per pagina
Ashlee Simpson lang haar
Leuk!x 8
Ashlee Simpson kort blond kapsel
Leuk!x 11
Kort blond Ashlee Simpson kapsel
Leuk!x 39
Platinablond, halflang haar Ashlee Simpson
Leuk!x 20
Lang haar Ashlee Simpson
Leuk!x 12
Ashlee Simpson kapsel 2012
Leuk!x 26
Simpson opgestoken haar
Leuk!x 3
Ashlee Simpson roodbruin haar
Leuk!x 6
Lang blond ombre haar
Leuk!x 7