Lauren Conrad Kapsels

Kapsel Galerij « Dameskapsels « Alle Celebkapsels « Lauren Conrad

Lauren Conrad is bekend uit de tv serie: "The Hills". De kapsels van Lauren Conrad zijn het meest bekend door de veelzijdige vlechten en romantisch opgestoken haarstijlen.
Lauren Katherine Conrad, ook wel bekend als "L.C.", is een Amerikaanse realityster, model, schrijfster en modeontwerpster. Ze is het bekendst om haar hoofdrol in de MTV-realityserie Laguna Beach: The Real Orange County en de daarvan afgeleide spin-offshow, The Hills (televisieserie), die gaat over haar persoonlijke en professionele leven in de mode-industrie in Los Angeles. Lauren is gestopt met 'The Hills' na seizoen 5 omdat ze meer privacy in haar leven wilde.

Lauren Conrad is heel bekend vanwege haar prachtige kapsels met vlechten. De Lauren Conrad vlechten zijn overal te vinden op het internet en ook de romantisch, opgestoken kapsels van Conrad zijn een echte hit.
Ze draagt eigenlijk schoolmeisjes-achtig haar terwijl ze er van de andere kant heel volwassen uitziet. Een hele inspiratie voor jongere meiden maar ook voor volwassen dames die nog steeds een beetje plezier willen hebben met hun kapsel en er toch professioneel uitzien!

Sorteer op 
Bekijk   per pagina
Lauren Conrad hoge knot
Leuk!x 3
Romantisch kapsel Lauren Conrad
Leuk!x 1
Lauren Conrad lange kapsels
Leuk!x 22
Lauren Conrad half vast haar
Leuk!x 5