Kort kapsel 2013

Kapsel Galerij « Dames « Haarkleur: ,

Kort kapsel 2013
Leuk!x 14

Haartype: , Stijl: , ,

Dit moderne kapsel van 2013 is behoorlijk kort en stijvol. De haarkleur is platinablond met roze. Dit is tevens een van de grootste haarkleur trends van dit moment: de felle haarkleuren zoals de 'dip dye', en haarkleuringen met felle kleur accenten. De korte kapsels van deze zomer kunnen niet meer stuk met de huidige haarmode. Zeker geschikt voor degenen die 's ochtends niet veel tijd willen besteden aan het in model brengen van dit korte kapsel. Extra geschikt voor degenen met een lange gezichtsvorm. Ook heel leuk bij fijn haar omdat dit kapsel met een slice techniek geknipt wordt. Het geeft dus extra vorm en volume aan het kapsel!

Kies dus eens wat anders want een kort kapsel hoeft zeker niet te betekenen dat de haarkleur en de snit saai hoeft te zijn. Staat extra leuk in samenwerking met de kledingtrends voor de zomer van 2013.

Altijd leuk om te zien zijn de warrige, korte kapsels. De lichte haarkleur ziet er heel zomer en leuk uit. Dit kapsel kan je evengoed op verschillende manieren in model brengen.

Een ‘out of bed’ gel, of een ‘haar fudge’, maakt dit kapsel helemaal goed qua afwerking!

De scheiding kan aan de zijkant genomen worden, of juist kan ervoor gekozen worden om het haar gewoon naar voren te dragen. Het is binnen enkele ogenblikken droog, en is ook handig voor de sportieve vrouw!

Dit kapsel komt van Chris Evans: een toonaangevende kapper die ieder jaar met leuke haar collecties komt.

Fotocredit:

Kapsel: Chris Evans
Make-up: Diana Na
Kleding: Shérin Elie
Foto: Stephen Norris

Reageer op “Kort kapsel 2013”