JBC Communiekleding 2014

zondag 5 jan 2014 / 1 / Kinderkleding en kinderkapsels

comminiekleding4De nieuwe communiekleding collectie van de JBC staat online! Hierbij krijg je ook een leuke korting van 10% bij de aankoop van twee artikelen. De nieuwe communiekleding van 2014 gaat steeds meer in de richting van het vlotte en sportieve en dit geldt zeker bij de collectie van de JBC! Leuke kleren voor kinderen hoeven niet duur te zijn.

I AM communiekleding folder 2014 JBC

Er zijn veel leuke kleurtjes en speelse patronen te vinden in de nieuwe folder van 2014. De stijl is meer vlot en vrolijk dan andere jaren en de prijzen zijn extra goedkoop zoals we het ook gewend zijn bij deze winkel.

Communiekleding JBC 2014

Zachte kleuren en leuke accessoires

Zoals we ieder jaar veranderingen zien in de verschillende communiekleding, is het dit jaar met een zacht of fel en vrolijk kleurenpalet. Jurken om bij weg te dromen of juist een vlotte look voor een lentefeest. Was het alvast maar zover!

Leuke communiekleren voor meisjes

Korting op communiekleding bij de JBC

Bij de JBC krijg je tot Mei een korting van 10% bij de aankoop van twee of meerdere stukken uit de nieuwe communie collectie. Hiervoor moet je wel een kortingskaart hebben of het gewoon online bestellen. Lekker makkelijk dus en meer geld voor een groot kado!

Communiekleding korting

Sommige communiekleding kan je kind vaker dragen en hoef je dus niet alleen aan te schaffen voor een  enkele dag! Dit is iets om rekening mee te houden want kleding weggooien is gewoon zonde!

Communiekleding voor jongens 2014

Jongens communiekleding

Bij de JBC communiekleding voor jongens kan je bijna geen pakken terugvinden! Het zijn nagenoeg allemaal kleren die er vlot en sportief uitzien. Dat is weer eens iets anders voor een lentefeest, jongens kunnen deze kleding ook nog na de grote dag dragen. Smaken verschillen en alles kan tegenwoordig.

Communiekleding 2014

Een speelse collectie boordevol kleur en vrolijkheid, veel blauw en bruin, een leuke short voor de jongens en leuke accessoires!

Communie collectie 2014

sportieve communiekleding

Zelfs in de heel vlotte stijl is het dus mogelijk er geschikt uit te zien voor een communiefeest.

Leuke kleuren communiekleding

JBC heeft dit jaar zeker niet teleurgesteld met de nieuwe communiecollectie en folder van 2014!

1 reactie op “JBC Communiekleding 2014”
  1. Ik vind het oud roze jurkje met bloemen zo mooi! Maar kan het niet vinden.
    Kunt U mij zeggen waar ik het kan vinden of wat voor merk dat is.

    Grtz. Debby

    beantwoorden17 jan 2014 23:01
Reageer op “JBC Communiekleding 2014”