Vindt hij me leuk? 10 tekens!

vrijdag 29 mrt 2013 / 0 / Leven en liefde

Vind hij me leuk?Zo kom je erachter of een jongen je leuk vindt! Jij ziet hem zeker zitten, maar erachter komen of hij je leuk vindt, maakt je helemaal gek! Je wil toch zeker zijn dat hij je aantrekkelijk vindt, voordat je 'een move' maakt. Dat is natuurlijk, jongens doen het ook.  Als ik je vertel dat de meeste jongens het niet willen laten merken dat ze je leuk vinden, ze willen meestal 'cool' lijken en geen risico lopen om afgewezen te worden. Toch zijn er onbewuste dingen, waaraan je merkt dat ze je leuk vinden.

hartjes

Fotocredit: Pixler- Geralt

1: Hij zegt het

Mannen zijn heel simpel, en als ze zeggen dat ze je leuk vinden, dat zit hier geen geheime boodschap in! Ze menen het. Aan jou om erachter te komen op welke manier hij je leuk vindt. Om samen een avondje door te brengen, voor een relatie, uit medelijden? Let hiervoor op zijn ogen, kijkt hij je aan? En de toon van zijn stem spreekt ook boekdelen.

2: Vragen, vragen, en nog meer!

Hij stelt de hele tijd vragen. Hij wil je aandacht trekken en blijft onbelangrijke vragen stellen.
Soms zit hier niets achter, sommige vragen zijn echter uit beleefdheid. Omdat je elkaar bent tegengekomen bijvoorbeeld. Het gaat erom in welke context de vragen gesteld worden. Als hij je pas ontmoet, en probeert om het gesprek aan de gang te houden, dan vindt hij je zeker leuk!

3: Hij leunt naar je toe

Als je met hem praat, dan leunt hij steeds dichter naar je toe. Dit kan betekenen dat je onverstaanbaar zacht praat, of dat hij geïnteresseerd is. Kijk naar hoeveel moeite hij in het gesprek steekt. Dat is een aanduiding dat hij je ziet zitten.

mannen

Fotocredit: Pixabay- LoggaWiggler

4: Hij komt naar je toe

Komt hij naar je toe, dan ziet hij jou zitten, of misschien je vriendin? Misschien probeert hij alleen een praatje met je vrienden te maken om dichter bij jou te komen.

5: Hij gedraagt zich anders

Het kan een makkelijke aanduiding zijn om te bekijken hoe hij zich gedraagt als jij in de buurt bent. Kijk eens op een afstand hoe hij 'normaal' doet als jij er niet bent.
Jongens en meiden gedragen zich anders bij hun vrienden. Dit is normaal. Toch kan hij stiller, of juist veel meer praten als jij er bent.
Als hij zich niet 100% natuurlijk gedraagt, dan vindt hij je misschien aantrekkelijk.

6: Hij negeert je

Sommige mannen spelen 'Hard to Get', of een soort hiervan.
Ze weten dat je anderen hebt afgewezen en hij ziet het niet zitten om de volgende in de rij te zijn. Hij ziet het niet zitten om je aan te spreken als je omringt bent door 'bodyguards'.
Hij heeft een teken nodig, kijk gewoon eens naar hem, en glimlach.
Hoe dan ook, als een jongen je negeert, dan is hij misschien niet geinteresseerd of juist wel. Hier kom je achter door oogcontact. Kijk naar hem, als hij expres wegkijkt, dan weet je dat hij je met opzet negeert. Als hij je aankijkt op een manier van: "Wat is er aan de hand?", dan heeft hij hoogstwaarschijnlijk gewoon niets door.

haat-hou-van-je

Fotocredit: DeviantArt - yesbutterfly

7: Zijn lichaam draait naar jou toe

Hij wil een goed zicht op je. Let op zijn lichaamshouding. Duwt hij zijn borstbeen een beetje omhoog? Draaien zijn voeten naar jouw richting? Sommige mannen kijken opvallend, anderen juist niet.

8: Hij trakteert je op een drankje

Misschien ben je samen met een groep. Zoek er dan niets achter. Als je in een situatie bent met twee personen, en hij wil iedere keer betalen, dan zit er een grote kans in dat hij je leuk vindt.

relatie

Fotocredit: Deviantart - BlackJack0919

9: Hij vraagt je telefoonnummer

Een groot teken aan de muur dat hij je ziet zitten. Als hij je nummer vraagt.

10: Hij voegt je toe op Facebook

Soms voegen mannen je opeens toe op Facebook. Over het algemeen voegen jongens alleen meiden toe, die ze zien zitten. Als hij je steeds 'Liked', 'Poked', en met je chat, dan is dit een groot teken!
Sommige jongens zijn te verlegen om je in het echt aan te spreken, en zullen dit via Facebook doen.

Reageer op “Vindt hij me leuk? 10 tekens!”