Zomerschoenen mode

dinsdag 30 jun 2009 / 1 / Mode, Kleding en Stijltips

1383_DickBoons_Kuitlaars_buitenkant Op de site van Shoemixx stond een top twaalf van zomerschoenen die momenteel het populairst zijn. Dan leek het op het eerste gezicht niet heel bijzonder, toch komen de allerleukste en mooiste zomerschoenen allemaal voorbij! De favoriete zomerschoenen van iedereenen het leuke is dat de zomerschoenen ook nog veelal in sale zijn! We nemen je mee naar de online winkels en helpen je aan je droom zomerschoenen. Lees snel verder!

 

Zomerschoenen laarsjes zijn hot

1724_SPM_laars_buitenkant1326_SPM_Laarsplooien_buitenkant

klik op de plaatjes voor meer details.

Wat dacht je van een leuke laars als zomerschoen? Het staat erg modern en door de lichte kleuren ziet je laars er echt uit als een zomerschoen. Heuse schoenmode en toch tijdloos!

Draag eens donkere sneakers als zomerschoenen

1582_Lecoqsportif_Hogevetersneaker_buitenkant 1434_Lacoste_sneaker_buitenkant

klik op de plaatjes voor meer details.

Ook de donkere sneakers doen het erg goed deze zomer. Met deze zomerschoen is het niet eens zo erg als het even regent. Deze zomerschoen past ook nagenoeg bij elke outfit. Doe eens mee met de zomerschoenen mode met la coq sportif. Ook de zomersneaker van Lacoste is een heuse mode musthave.

Pump ballarina’s zijn erg hot als zomerschoen

1353_Unisa_pumpslingback_buitenkant1224_Replay_Pump_buitenkant

klik op de plaatjes voor meer details.

De pump ballarina is deze zomer de must have zomerschoen. Op de catwalks zijn de zomerschoenen allemaal te zien met zeer hoge hakken. Deze zijn echter vrouwvriendelijker. Vooral de replay pumps zijn erg populair. Ook de unieke zomerpump van unisa blijft erg hot.

Converse sportschoen blijft nog steeds

  1600_Gaastra_Sneakerbadges_buitenkant1735_Converse_allstargrafitti_buitenkant

klik op de plaatjes voor meer details.

Gaastra en converse brachten deze zomer twee geweldige sneakers op de markt. De ideale zomerschoen. Het staat erg hot onder een jeans. Vooral de graffiti sportschoen van converse is erg hot!

Bjorn Borg sneakers leuk als zomerschoen

1399_Cruyff_Sneakerparelmoer_buitenkant 1540_BjornBorg_Sneaker_buitenkant

klik op de plaatjes voor meer details.

Ook Bjorn Borg sportschoenen en Cruyf zijn zeker niet mis! Het is meteen een hit in de zomerschoenen waar de vrouwen enthousiast aan meedoen!

1 reactie op “Zomerschoenen mode”
  1. 1 Anonymous

    haaii leuke shoes !!!

    beantwoorden5 mei 2010 10:23
Reageer op “Zomerschoenen mode”