Laptoptas: info en tips!

maandag 19 mei 2008 / 8 / Mode, Kleding en Stijltips

laptop tasEen laptoptas is heel handig om te hebben. Jammer genoeg zijn laptoptassen vaak zwart, lomp, en saai. Niet? Nee nu niet meer! De tijd gaat vooruit en er zijn tegenwoordig laptoptassen in alle kleuren en maten. Ik zocht de mooiste voor je uit. Waar moet je eigenlijk op letten als je dan eindelijk tot de koop over gaat?

 

laptoptas voor vrouwnotebook tas voor vrouw

 

Waar moet je op letten bij het kopen van een laptoptas?

 • De meeste vrouwen en mannen, hebben nog andere dingen zoals een gsm of een palm die ze overal meenemen. Let er dus op dat hier ook nog plaats voor is in de laptoptas.
 • Let er op dat het gemakkelijk over de schouder te hangen is. Dus niet te korte bandjes of te dun zodat het altijd in je schouder snijdt.
 • Past het design bij de meeste outfits?
 • Is er ook plaats voor papieren of folders?
 • Heel gemakkelijk is dat sommige laptoptassen een veiligheids schildje hebben, zodat de bluetooth niet gehackt kan worden.
 • Een extra vakje voor make-up is ook heel handig.
 • Een vakje aan de buitenkant is heel gemakkelijk voor sleutels of nog meer gadgets:)
 • Natuurlijk moet erop gelet worden dat de notebook tas enige bescherming biedt voor je laptop. Daar is het overigens ook voor bedoeld.
 • Let er op dat de tas zelf niet te zwaar is.
 • Het is handig als de schouderband ook verwijderbaar is.

Notebook tassen kunnen heel trendy zijn

notebook tassen voor vrouw

Zoals je hier kunt zien, zijn er heel veel verschillende laptoptassen. En ze zijn nog niet eens duur. Er zijn een soort laptop rugzakken, alsook schoudertassen waar de laptop verticaal in geplaatst dient te worden. Het is een kwestie van smaak. Deze tassen heb ik online gevonden. Hopelijk heeft dit een beetje geholpen met het maken van de juiste keuze.

8 reacties op “Laptoptas: info en tips!”
 1. Leuk om te zien dat de tas zich steeds verder evolueert. Eerst waren laptoptassen grote zwarte tassen en nu zie je dat deze tassen er gewoon fantastisch uitzien!

  beantwoorden12 jul 2011 15:58
 2. 7 paola

  ik wel wil laptoptas

  beantwoorden17 jun 2011 21:07
 3. 6 Amber

  Ik wil die witte laptoptas met handvaten en die glittertjes erop.
  De afbeelding staat erboven maar ik kan hem nergens vinden
  weet iemand de link van die tas ?

  beantwoorden26 dec 2010 15:51
 4. 5 Claudia

  Ik ben op zoek naar een elegante, vrouwelijke, niet-zwarte laptoptas op wielen. Ik heb geen zin om elke dag met mijn laptop te zeulen, vandaar dat een goede trolley uitvoering mij ideaal lijkt. Heb al heel wat mooie laptoptassen gezien maar nog geen enkele op wielen. Wie heeft een tip?

  beantwoorden29 dec 2009 13:48
 5. 4 Marten

  Beste lezer,

  Ik ben al weken wereldwijd op zoek naar een laptoprugzak die mijn laptop van 18,4 inch kan hebben. De afmetingen zijn: diagonaal 47 cm, in de diepte 4-4,5 cm, 30 cm breed en 44 cm lang. Ik heb al een rugzak gekocht maar het probleem is dat de rits bovenaan rond is en de laptop rechthoekig zodat de laptop eruit steekt. Graag zou ik suggesties of links naar webshops oid verkrijgen. U wordt alvast vriendelijk bedankt. Marten

  beantwoorden14 mei 2009 16:12
 6. 3 Emma

  Inderdaad!

  beantwoorden21 mei 2008 19:01
 7. Goed gezegd!
  Veel leuker dan die zwarte logge dingen.

  beantwoorden21 mei 2008 14:10
 8. 1 Emma

  ik vind ze echt hééél leuk,ik vind: dat ze een leuk kleurtje heeft, met bloempjes, starretjes,…wat jij maar leuk vind en een handige band om hem op je schouder te dragen, die je evnetueel ook kan aanpassen.
  ZO!

  beantwoorden21 mei 2008 13:45
Reageer op “Laptoptas: info en tips!”