Bloemen Bikini

dinsdag 19 mei 2009 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

bloemen bikini is erg hot De bloemen Bikini is een heuse Badmode trend. De bloemen bikini was te zien op de grote modeshows en het steelt je hart dan ook als je ziet hoe mooi en zomers een leuke bloemenbikini eruit ziet. Het blijft ook erg modern en is een onmisbaar badmode item om mee te variëren! Bekijk prachtige bloemenbikini’s en raak op de hoogte van alle badmode trends van 2009. Op het strand of voor in het zwembad is een bikini die in de mode is namelijk essentieel!

Bloemen Bikini Trend

bloemen bikini We zagen op de catwalks en in de collecties van de badmode van 2009 vooral retro bikini’s, en als er een print op stond, dan was het een bloemenbikini. De bloemenbikini kan eigenlijk bij iedereen en ziet er altijd vrolijk en zomers uit. De bikini’s werden in een nieuw jasje gestoken en een bloemenbikini hoeft er zeker niet ouderwets uit te zien. De trend is op vele manieren te benaderen. Er zijn zowel bikini’s met een heel moderne benadering van het bloem deisgn en ook bikini’s die er zeer modern uitzien.

de bloemen bikini blijft altijd hot met de bloemen bikini sla je nooit de plank mis

 

Bikini Accessoires mode

bikiniLaat je bikini nooit alleen en fleur je strand garderode op met leuke accessoires zoals een grote shawl voor om je heen te draperen of voor je haar. Ook sieraden en schoenen zijn geweldig om over de boulevard te wandelen van je favoriete vakantiebestemming. Een bloemenbikini past dan ook overal bij qua accessoires en het wordt zo ook nooit saai.

bloemen bikini3 zomerbloem bikini

Monokini Retro en Bloemenbikini

monokinie bloemenWe weten intussen dat de Monokini erg hot is. Hier links zien we een monokini die zowel retro, monokini als bloemen heeft. Zo mag je zeker gezien worden op het strand of in het zwembad. Nu weet jij voortaan wat de badmode is.

Reageer op “Bloemen Bikini”