Communie kleding en kapsels van 2013

zondag 16 dec 2012 / 0 / Kinderkleding en kinderkapsels, Mode, Kleding en Stijltips

Communie kleding en kapsels van 2013Qua communiekleding en kapsels is de mode van 2013 ook zeker niet saai en eentonig! De communie kapsels zien er veel vrijer uit en er is extra aandacht besteed aan leuke haar accessoires. De kleding is er nog steeds te vinden in de klassieke, witte communiekleding voor meisjes van 2013 maar ook moderne communiekleding is te vinden in het zwart bijvoorbeeld.

Communie kleding kleedje

Fotocredit: Ante3

Ante 3 is een prachtig merk van exclusieve communiekleding. Extra inspirerend is de nieuwe collectie en de prachtige sfeerfoto’s. Leuke kapsels en communiekleding met een onovertroffen kwaliteit. De communiekleding is handgemaakt en van een heel goede kwaliteit.

Communie jurkje 2013

Fotocredit: Ante3

Communiekapsel

Fotocredit: Ante3

Een communiekapsel is met een pony altijd heel leuk om te zien. Het staat ook goed bij alle meisjes

Communie 2013

Fotocredit: Ante3

Het haar kan ook gewoon los gedragen worden. Dit communiekapsel ziet er heel leuk en natuurlijk uit. Prachtig met een handgemaakt jurkje.

Communie boeket

Fotocredit: Ante3

Een communiekleedje is niet af zonder een prachtig boeket bloemen. De boeketten worden vaak speciaal samengesteld. Als kapsel hebben ze hier gekozen voor een prachtig opgestoken communiekapsel met een leuke pony.

Communie foto

Fotocredit: Ante3

Neem voldoende foto’s van alle kanten en daarna nog meer foto’s om voor onvergetelijke kiekjes te zorgen! Denk ook eens aan verschillende locaties en maak de foto’s eventueel enkele weekjes vantevoren met de communiekleding en het kapsel alvast zoals het op dezelfde dag gaat zijn.

Communie kapsel opgestoken

Fotocredit: Ante3

Een prachtig opgestoken communiekapsel. De losse plukken en het haar accessoire zijn samen heel mooi gekozen.

Communie exclusief

Fotocredit: Ante3

Met clipjes kan je een mooi communiekapsel maken zonder veel moeite. Het ziet er speels en leuk uit.

Communie exclusief

Fotocredit: Ante3

Een haarbandje en een opggestoken kapsel zijn de sleutel tot succes! Een prachtig communiekleedje in het zwart met zijde en een mooie strik.

Communie zwart

Fotocredit: Ante3

Gebruik leuke achtergronden voor je communiefoto’s. Dit meisje ziet er enorm leuk uit met haar communiekapsel en communiekleding van 2013!

Reageer op “Communie kleding en kapsels van 2013”