Damestassen mode van 2013

dinsdag 25 dec 2012 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

Damestassen mode van 2013De damestassen mode is niet alleen veelzijdig maar ook origineel met vintage geinspireerde handtassen. Tussen de handtassen mode van 2013 zijn de studs, de gekleurde tassen, animaltassen en nog veel meer terug te vinden! Kijk mee naar honderd voorbeelden van een leuke handtas. Weet voortaan alle handtassen mode van 2013, en krijg inspiratie voor een leuke feest handtas voor dit jaar.

Handtassen mode trends van 2013

Wat is de mode van 2013 op het gebied van handtassen?

We zien vaak de dierenprint terug in: tijgerprints, slangenprints en imitatie bont.

Felle kleuren blijven in het modebeeld met een bijzonder accent op het kobaltgroen, en olympisch blauw. Het groen komt door Pantone: de trendvoorspellers op het gebied van kleur. 2013 wordt het jaar van de groene kleuren en dit zal dan ook steeds vaker terugkomen in de kledingwinkels. Olympisch blauw komt natuurlijk door de olympische spelen.

Metalen accenten zoals spikes en studs zijn heel trendy op je handtas. Makkelijk zelf te maken of gewoon rechtstreeks kopen. Denk hierbij aan punk tassen maar ook een prachtige sleeve met metalen bolletjes.

We hebben de dierenprints teruggezien in de leuke retro trui en in 2013 zijn de handtassen ook aan de buurt! Een tas met een leuk diertje is gewoon heel trendy!

Damestassen mode

Handtassen mode in gekleurde tassen, studs en spiker, animal print. De retro handtassen met een diertje erop. Vintage tassen, olympisch blauw en kobalt groen! Allemaal tassenmode in 2013.

De prachtige handtassen van Asos zijn niet alleen goedkoop maar ze zijn ook allemaal heel  leuk om te dragen. De musthaves springen meteen in het oog en Asos is DE webshop voor trendy vrouwen. Ze versturen gewoon wereldwijd en bieden unieke handtassen aan die je niet makkelijk kan vinden in de “gewone” winkels.

Gekleurde tassen

Gekleurde tassen

Gekleurde tassen van Desigual en Benneton onder andere zien er altijd leuk en uniek uit.

De tassen van Desigual zijn meestal enorm leuk en populair vanwege de leuke kleuren en de vrolijkheid. Dit is een manier om eens helemaal anders voor de dag te komen.

Kobaltgroene damestassen

Groene tassen

2013 is het jaar van de kobaltgroene kleding en tassen. De kleur past overal bij en laat zien dat JIJ trendy bent!

Een groene tas is niet de meest favoriete kleur maar de kleur kan zeker een meerwaarde hebben bij een geschikt design van de tas. Kobaltgroen zorgt voor een uniek perspectief en het is een warme kleur, leuk te combineren dus met zwart, beige, grijs en bijna overal bij!

De retro handtas

Punk retro tas

Een retro handtas kan behoorlijk wat punk elementen vertonen zonder er meteen te alternatief uit te zien!

Een punk-retro handtas is nu heel erg trendy en een retro tas kan je ook gewoon in de vintage vorm vinden voor heel weinig! Altijd leuk om te dragen en met een tikkeltje eigenheid geschikt voor iedereen! Handtassen mode blijft nooit stilstaan!

Zilveren handtassen voor een feestelijk 2013

Zilveren handtassen feestelijk 2013

Een zilveren handtas is toch wel een musthave voor een feest outfit.

Een zilveren handtas is onmisbaar als feest accessoire voor dit najaar. Altijd leuk om aan te doen ook als je uitgaat en een zilveren tas is een echte blikvanger!

Reageer op “Damestassen mode van 2013”