Designer kleding: en het leven is mooi

vrijdag 23 mrt 2012 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

Designer kleding: en het leven is mooiDesigner kleding is heel erg duur en soms is de prijs-kwaliteit ver te zoeken. Toch kan een mooi stuk design kleding je hele wereld omtoveren en je leven weer de moeite waard maken. Designer schoenen kunnen bijvoorbeeld iedere outfit compleet en modieus maken. Designer kleding en schoenen blijven vaak jarenlang in de mode en daarom is het soms de moeite waard om enkele kledingstukken te hebben die echt mooi zijn dan een hele kledingkast vol met kleding van goedkopere merken die niet unieke kleding verkopen zoals (sorry) bijvoorbeeld de H&M. Iedereen heeft kleding van de H&M en er is niets mis mee maar designer kleding ligt in een ander straatje en kan je outfit naar hogere sferen brengen.

Designer schoenen

Designer schoenenDesigner schoenen blauw

Net-A-Porter

Het geheime wapen: de designer schoenen! Jimmy Choo is een naam die iedereen wel in de kast wil hebben. Je eerste schoenen van een goede kwaliteit blijven vaak onvergetelijk en schoenen van een goed merk blijven veel langer mooi, ze zitten veel beter, en iedere outfit is opeens mooi!

Jimmy ChooMiu Miu

Net-A-Porter

Merken zoals Jimmy Choo en MIU MIU blijven toch de favorieten. De prijzen "vallen wel mee"

Door een online web shop in designer kleding kan het vaak een beetje mis gaan met de prijzen te vergelijken en na een kwartier vind je 330 euro voor een paar schoenen wel mee vallen.

Goedkope designer kleding

Natuurlijk is de goedkoopste manier om naar een outlet te gaan zoals de designer outlet in Roermond. Hier kan je goedkopere versies vinden maar ook niet altijd. Soms is internet nog de beste methode en zelfs marktplaats en EBay zijn goede plaatsen om designer kleding te vinden.

DesignerkledingDesignerkleding en tas

Net-A-Porter

Waarom is designer kleding uniek

Designerkleding lijkt vaak op het eerste gezicht iets simpels maar door het gebruik van de materialen en de afwerking van de stof is het een heel verschil met goedkopere kleding. Designkleding is vaak met de hand gemaakt en over ieder stukje heeft iemand goed nagedacht zodat het niet alleen maar mooi is aan de voorkant maar ook de zijkant en de achterkant mooi zijn.

Goedkope variaties designer kleding

Een andere mogelijkheid is natuurlijk om gewoon de designer kleding en de designer schoenen goed te bekijken, vooral de gedurfde combinaties en dan gewoon bij de H&M of bij een andere online webwinkel een goedkope variant te vinden. Het werkt vaak evengoed maar een echt designerstuk is natuurlijk wel beter afgewerkt.

Designerkleding en schoenenDesignerkleding en schoenenDesignerkleding jurkjeDesignerkleding groen wit zwart

Net-A-Porter

De plaatjes zijn van Net-A-Porter, een site waar je eigenlijk nooit heen moet gaan.

Reageer op “Designer kleding: en het leven is mooi”