DIDI lanceert een nieuwe herfst collectie

maandag 17 okt 2011 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

DIDI-2011 (8)Modeketen DIDI brengt dit seizoen een verrassende herfstcollectie waarin de mix van materialen en versieringen; borduur, pailletten, applicatie, breisels en dessins centraal staan. Vrouwelijk, comfortabel en luxueus zijn keywords voor de thema's bij DIDI 2011 binnen deze collectie, naast de vernieuwende vormgeving. Het kleurbeeld bestaat uit een warm kleurenpallet van roden, paarsen, groenen en blauwen eventueel met elkaar gecombineerd.

Een aanvulling hierop zijn de kleuren ecru, bruin, grey mêlee en black. Al deze elementen binnen deze collectie zorgen voor een modieus spannend DIDI beeld: Pretty Different! De nieuwe herfstcollectie is vanaf medio augustus verkrijgbaar in de DIDI winkels en in de webshop.

DIDI-2011 (6)DIDI-2011 (7)DIDI-2011 (8)

DIDI

DIDI-2011 (9)

DIDI

PIGMENT PARTY DIDI 2011

Dit "ready-to-wear" Fall 2011 thema van DIDI kenmerkt zich door comfort, luxe materialen, vormgeving en dessins die op een onverwachte manier gebruikt zijn. De kleurkaart is rustig met als basis ecru, townhall, smoke, veel grey melee en accenten in paars, blauw en lime. De multicolour prints kom je tegen op diverse materialen zoals georgette, polyester en jersey. De outfits hebben een vrouwelijk silhouet en zijn bijzonder door het gebruik van drapes, ruches, open gewerkte details en nieuwe verftechnieken. De kleding lijkt eenvoudig maar door het vormenspel, mix van materialen en fancy afwerking ontstaat er een spannend DIDI beeld: Pretty Different!

PEEPSHOW DIDI 2011

Onderscheidend, zo zou je dit herfst thema van DIDI wel kunnen noemen. Of het nu gaat om een warm kleurenpallet met roden en groenen of de neutralen in off-white, grey en black. Naast prints, borduur, applicatie en breisels in een multicolour verhaal zijn er ook ingetogen dessins door het gebruik van de rustiger kleuren. Luxe, vrouwelijk en vernieuwend zijn de broeken en rokken met stretch en veel comfort. Wat te denken van een hele zachte kleurloze denim. Het silhouet is lichaamsvolgend en wordt vaak gecomplementeerd door fancy tunieken en vesten in open breisels, crochet en zelfs met extra print. Bijzonder...

PREPPY DIDI 2011

Stoere chique, klassieke mini-dessins en een rustig winters kleurbeeld: dat is waar dit DIDI thema over gaat. Het woord Preppy is een knipoog naar het schooluniform en DIDI heeft dit uiteraard vertaald en hierdoor is er genoeg ruimte voor je eigen persoonlijkheid. De kleurkaart is rustig met off-white, grijzen, lichtbruinen en blauwen als accent. Door dit ingetogen kleurbeeld is er veel gebruik gemaakt van detaillering, zoals een fancy polo met streepkraag of  een jacquard rokje met fantasie dessins.De materialen zijn vrouwelijk zoals viscose, cotton voile, jersey en luxe breisels. Onverwacht is het gebruik van stretch nappa in een bruin jack, een hebbeding.

GRAPHICAL DIDI 2011

DIDI-2011 (1)DIDI-2011 (5)DIDI-2011 (3)

DIDI

DIDI-2011 (4)DIDI-2011 (2)

DIDI

De naam van dit DIDI thema is misschien niet echt een verrassing, de collectie wel. Veel grafische dessins en vormgeving uit de jaren '60, begin jaren '70 vormen de basis van dit thema. Het kleurbeeld is rustig met veel zwart, grijzen en neutralen met een felle paars als accent. Dit casual city wear thema is vrouwelijk, comfortabel en luxueus. Denk hierbij aan ausbrenner: een opengewerkt dessin. Verder veel jacquards en mooie breisels met fancy afwerking of de mix van jacquard met georgette. De kwaliteiten zijn soepel en wat gladder en dit DIDI thema heeft onverwachte elementen: een jas met afknoopbare tricot mouw. Life is full of surprises...

Reageer op “DIDI lanceert een nieuwe herfst collectie”