DIDI kleding Winkels

zondag 20 dec 2009 / 1 / Mode, Kleding en Stijltips

CrestockDIDI is pretty different en dit is ook te zien aan de winterkleding van DIDI. Zowel kleding voor meiden van DIDI en meisjeskleren. De Kleding van DIDI is voor iedereen pretty different. Marco Polo heeft de wintercollectie van DIDI ontworpen en daarbij de kleding van DIDI iets speciaals meegegeven. We vonden vooral de prachtige sfeerfoto's helemaal goed en alleen al door het bekijken van de foto's van de kleding van DIDI, krijg je een heleboel ideeën. De kleding combinaties zijn leuk gekozen en de kleurtjes lekker vrolijk. Dit is de kleding van DIDI wat in de kleding winkels beschikbaar is.

Kleding van DIDI voor dames

DIDI-casualwinter09-1 DIDI-casualwinter09-2

De kledinglijn heeft verschillende collecties van Zuid Amerikaanse inspiratie tot het klassieke Engelse buitenleven. Het ziet er allemaal even mooi uit.

 didi kleding 2010-3

 didi kleding 2010-4

Kleding van DIDI voor meisjes

Ook voor meisjes heeft DIDI een speciale collectie. Dit is een groot voordeel aan de winkel waar veel meiden dankbaar voor zullen zijn. Geen kinderkleding meer voor meisjes maar modieuze kleding voor trendy meiden.

DIDI-grilswinter09CF027849

DIDI-girlswinter09-1

Het ziet er allemaal schattig en leuk uit zonder kinderachtig te zijn.

didi girls 2010-2

Er zijn vooral rokjes en leggings te zien maar ook de pofbroek of harembroek kan gedragen worden en ziet er meteen leuk uit, ook voor jongere meiden dus.

 didi girls 2010

DIDI is nog steeds in stille opmars en zal ons vast gaan verassen met haar zomercollectie.

1 reactie op “DIDI kleding Winkels”
  1. 1 tonny

    ik zoek een lange pofbroek
    grijs een streep met ruitjemaat 40
    kunt u mij hieraan helpen.

    beantwoorden29 mei 2010 13:47
Reageer op “DIDI kleding Winkels”