Een gedurfde outfit combineren

woensdag 5 dec 2012 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

Een gedurfde outfit combinerenEen gedurfde kleding combinatie is niet alleen origineel maar ook heel erg mooi voor iedere gelegenheid. Het is een manier om eens kleding aan te doen die je normaal niet aan durft. Een reden om eens je nooit gedragen tas naar boven te halen. Een gedurfde outfit is niet altijd makkelijk te combineren omdat het ook niet schreeuwerig moet overkomen. Deze kleding combinaties zijn samengesteld uit grafische prints en felle kleuren.

Grafische prints in je kleding

Grafische prints in je kledingGrafische prints

Forocredit: Polyvore

Een geweldige manier om een zakenoutfit helemaal een eigen stijl te geven is door het gebruik van bijvoorbeeld grafische prints. Grafische prints zijn kleurrijke prints in een bijna driedimensioneel effect. Het doet denken aan de vroegere jaren. Ze zijn te vinden in een explosie tussen de modetrends van de winter 2012 2013. De prints mogen zelfs helemaal fout gecombineerd worden met een mix van meerdere patronen.

Hierboven is het extra uitgewerkt hoe je bijvoorbeeld een design jasje combineert met die grafische print en er toch niet overdreven uit hoeft te zien. Ernaast een fel groen jasje met een kleurrijk shirt. Een leuke outfit zonder dat het groen overheersend is.

Prints combineren

Prints combinerenStrepen en bloemen met een zakelijke blazer

Forocredit: Polyvore

Links: Kies bij een drukke print altijd één kleur uit om de outfit mee af te werken als je twijfelt. Dit is een creatievere methode en er is gekozen voor verschillende kleurtjes. Samen werkt het heel erg goed.

Rechts: Strepen en bloemen met een zakelijke blazer? “Yes we can!”, heel leuk gedaan en met een eigenzinnige look die er toch netjes uitziet.

Appeltjesgroen met zilver, slangenprint en grove texturen!

Materialen en prints mogen botsengrafische-prints6

Forocredit: Polyvore

Links: Volgens de modetrends van 2013 mogen de materialen en de prints flink botsen met elkaar. Het gevolg is een stijlexplosie en een eigen look. Heel leuk om te dragen en zeker prachtig voor bijvoorbeeld op het werk, tijdens een sollicitatie of waar dan ook!

Rechts: De gedurfde outfit ziet er zeker eigenzinnig uit en extra favoriet is het appeltjesgroen samen met zilver, bloemmotiefjes en dan nog het feitje van die tas. Gewoon om meteen aan te trekken allemaal en je hebt een geslaagde outfit! Een appelgroene blazer is een musthave en staat bovenaan het lijstje!

Boho retro kleding stijlen

Boho retro kleding stijlenPastel retro kleding stijlen

Forocredit: Polyvore

Links: altijd al die ene tas willen dragen maar nooit weten hoe? Het moet er niet goedkoop of allemaal babyblauw uitzien maar toch wil je dat die tas in het oog springt? Kies een contrasterende kleur en nog meer gedurfde schoenen om je wilde tas een beetje in te tomen! Succes gegarandeerd!

Rechts: Zo draag je pastel en lieve bloemmotiefjes zonder er uitgewassen uit te zien. Ook zeer geschikt voor de koudere types is deze look. Geweldig met die witte veterlaarsjes!

Reageer op “Een gedurfde outfit combineren”