Festival tips, kleding en modetrends

dinsdag 21 mei 2013 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

Festival tips, kleding en modetrendsHoe krijg je een ideale festival look voor de zomer? Het bestaat meestal uit een kort broekje, bruine benen en een heleboel zomerse accessoires! Mix en match verschillende kledingstukken en sieraden om tot een prima combi te komen! Dit zijn handige tips en must-haves om het festival seizoen van 2013 goed door te komen! Tips, voorbeelden en leuke festival kleding lookbooks zijn hier terug te vinden. Ook veiligheids tips en must-haves worden hier besproken!

Festival kleding mode 2013

Festival kleding mode 2013

De festival kleding mode bestaat uit korte broekjes en kleurrijke accessoires. De extra grote zonnebril, fluokleurige accenten en vooral veel kleurtjes in je haar! Met een zogenaamde: “Dip Dye” kan je leuke kapsels creëren die zeker festival geschikt zijn!

Festival kleding tips en voorbeelden

Festival kleding combinaties

Draag vooral kleding die gewoon lekker zit. Op een festival draag je vaak urenlang je outfit, kies dus iets wat flatterend en comfortabel geschikt is voor iedere situatie. Of het nu een regenbui of een wilde danspartij is!

Festival kleding lookbooks

Festival kleding lookbooks

Er zijn genoeg lookbooks en Pinterest pagina’s te vinden op internet om een geslaagde festival look te vinden! Bereid je zeker goed voor zodat je er niet op het laatste moment achter komt dat je kledingkast niet “Festival proof” is!

Festival must-haves!

Festival must-haves!

Bepaalde zaken zijn een echte must-have op een festival! Een muziekfestival is een barre plek vol verborgen gebreken zoals een onregelmatig grasveld, eindeloze regenbuien of de felle zon! Dit zijn zaken die je zeker moet meenemen naar een muziekfestival om het goed door te komen!

Zonnebrand crème! Smeer dit zeker tweemaal daags om je te beschermen tegen een verbrand huidje!

Comfortabele schoenen. Hakken zijn meestal een “nee” op een muziekfestival. In het gras kan je wegzakken, vallen en de lange dagen zijn sowieso minder geschikt.

Een grote tas. Die ook niet te duur is, want misschien raak je hem wel kwijt. Een grote tas is handig om je make-up, GSM en andere spulletjes mee te nemen.

Een reis oplader voor je GSM. Er zijn op muziekfestivals wel GSM oplaadpunten, maar dat is een drukke bedoeling.

Iets om op te zitten zoals een zeiltje, krukje of een kleine stoel! Enorm handig en onmisbaar.

Een opvouwbare regenjas of kleine paraplu. Dit spreekt voor zich. We wonen nu eenmaal niet in Spanje!

Vochtige doekjes en extra kleding! Voor een beetje hygiëne tussendoor, wel zo handig.

Oorbescherming! De muziek staat vaak te hard waardoor je permanente schade kan oplopen. Oordopjes met een lichte bescherming zorgen ervoor dat je de muziek nog hoort, en je gehoor niet verliest!

Een hoed of petje om je te beschermen tegen de felle zon.

Veiligheids tips op een muziekfestival

Veiligheids tips op een muziekfestival

We weten inmiddels wel dat een muziekfestival geen ultieme plek is op het gebied van veiligheid. Is het geen gekke weersomstandigheid, dan kan je ook vertrapt worden door de menigte, lastig gevallen worden door een zatlap en nog veel meer!

Dit zijn dingen die je moet weten en onthouden over de veiligheid op een muziekfestival:

  • Spreek een plek af met je vriendinnen om elkaar te treffen als je verdwaald.
  • Neem altijd een GSM mee.
  • Wacht liever even af, voor je in een drukke menigte te proppen.
  • Ga bij ‘erge’ weersomstandigheden liever naar je tent of auto. Grote tenten kunnen instorten, wegwaaien en nog veel meer!
  • Drink niet teveel en houd je gedrag onder controle, grappig kan al snel omslaan in gevaarlijk!
  • Ga nooit zomaar met iemand mee!
  • Drink voldoende water tussendoor.
Reageer op “Festival tips, kleding en modetrends”