Fornarina collectie zomer 2012

zondag 25 mrt 2012 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

Fornarina collectie zomer 2012Fornarina heeft de lente zomer collectie van 2012 online gezet. Fornarina is een van mijn meest favoriete merken en de collectie van Fornarina weet me ieder jaar weer te verassen. Deze zomer heeft Fornarina namelijk gekozen om het: "girly" een beetje te beperken en is de kleding meer vrouwelijk geworden. Helemaal geweldig dus voor degenen die ouder zijn dan 16. Het barbieroze van vorig jaar heeft Fornarina in de kast gelaten en dit jaar is de collectie veel veelzijdiger en beter te combineren met andere kleding.

Zwart en wit is de nieuwe Fornarina collectie

Fornarina heeft in de zomer kleding van 2012 ervoor gekozen om zwart en wit te combineren met mooie kleur accenten en motieven. De skinny broeken van Fornarina en de leggings zijn natuurlijk nooit weg te denken en dit blijft ook in de zomer van 2012 een grote blikvanger tussen de kleding van Fornarina. Met de juiste bovenkleding kan je nogal vaak wegkomen met een skinny jeans, zeker een van Fornarina!

Fornarina over de nieuwe collectie:

Vrouwelijk is de nieuwe collectie van Fornarina, de sfeer heeft zich geïnspireerd van Maghreb.
Een nieuwe Venus, een vrouwelijke godin staat op tussen mozaïeken en caleidoscopen van kleuren. Ze is gekleed in waardevolle en perfecte kleding, het resultaat van een oog naar detail tot bloed zweet en tranen, en een mix van couture en design.

nieuwe Fornarina collectienieuwe Fornarina zwartwit

Fornarina facebook plaatjes

Fornarina zomerjurkjes 2012

Vooral de zomerjurkjes van Fornarina zijn heel mooi. Alleen geschikt met killer heels natuurlijk.

Fornarina zomerjurkjesFornarina zomerjurkjes

Fornarina facebook plaatjes

Fornarina zomer rokjeFornarina zomer jurkje zwart

Fornarina facebook plaatjes

De foto’s zijn van Fornarina

Fornarina Fabulous Legs

Ethno-Chic voor de nieuwe Fornarina zomer collectie van 2012. In een natuurlijke setting is het alleen maar sex appeal en de mooie stof van jeans wat opvalt. Het mengt zich allemaal perfect met de heldere lucht en de bergen.

Fornarina Fabulous LegsFornarina jeans

Fornarina facebook plaatjes

Fornarina jeansbroeken zijn altijd welkom en deze zomer zijn de jeansbroeken ook iets hoger van taille zoals je ziet. Een hele verbetering op andere jaren. Vooral de tuinbroek van Fornarina is erg mooi!

Fornarina jeans witFornarina jeans tuinbroek

Fornarina facebook plaatjes

Fornarina en Maki Kahori. Fornarina heeft ook vreugdevol samengewerkt met Maki Kahori. Maki Kahori heeft de illustraties verzorgd op verschillende kledingstukken uit de Fornarina zomer collectie 2012. Een donkere toon met een surreële smaak.

Fornarina en Maki Kahori

Fornarina facebook plaatjes

Fornarina en Maki Kahori

Fornarina facebook plaatjes
Fornarina heeft iedere zomer iets leuks en vooral dit jaar heeft Fornarina een heel mooie collectie!

Reageer op “Fornarina collectie zomer 2012”