G-Star collectie 2012-2013

zondag 21 okt 2012 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

G-Star collectie 2012-2013G-Star heeft de herfst/winter collectie van 2012-3013 eigenzinnig laten zien in een combinatie van modeshow en dans. G-Star is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de brand DNA uit te drukken. Eén van de highlights is de nieuwe G-Star "New Radar" voor mannen en vrouwen. De jeansbroek heeft verlaagde front pockets voor een nonchalante houding. In tegenstelling tot de hedendaagse straatcultuur, wordt deze broek niet laag gedragen.

De G-Star collectie 2012-2013

De kern is gebaseerd op jeans van verschillende fits en wassingen waardoor de range zo breed is dat het voor iedereen iets te bieden heeft.

Nieuwe modellen G-Star Raw

Nieuwe modellen binnen de denim range voor de herfst-winter collectie 2012 van G-Star zijn de Super Slim voor mannen en de High Waist Skinny voor vrouwen.

G-Star gebruikt deep-tones:Een nieuwe wassing die veel langer blijft, hierdoor blijven donkere denim donker.

Gekleurde Denim trendy in de winter

Ook tussen de collectie van G-Star is de gekleurde denim vaak te zien. Dit is ook een van de grootste modetrends van het najaar van 2012.

Gele, rode en oranje tinten zijn toegevoegd aan het kleurenpalet van de color denim.

De kleuren zijn geïnspireerd op de criminals en socialites van de jaren twintig met een palet van onder andere: pythonblauw, kogelgrijs, oranje en wit.

De winterjassen van G-Star

Een ander sterk punt van de collectie is de B-Coat, een vintage Frans geïnspireerd kledingstuk.

Om dynamics toe te voegen aan de collectie hebben de designers bij G-Star Raw een futuristische biker-girl look toegevoegd aan de kledingstukken.
De G-Star Raw jurken staan garant voor een perfect avondje uit met onder andere een minimale, of een parka jurk.

G-Star 2012

G-Star CatwalkG-Star 20120 2013 modeshow

G-Star wintermode 2012 2013G-Star Herfst winter collectie

Foto Credit en Link:
www.g-star.com

Film van de G-Star Raw Bread&Butter show

Het nieuwe gezicht voor de lente/zomercampagne voor 2012, was de Franse actrice Clemense Poésy, ze introduceerde de RAW performance en zat op de eerste rij samen met de Duitse celebrity Cosma Shiva Hagen.

Reageer op “G-Star collectie 2012-2013”