H&M Collectie zomer 2012

zaterdag 17 mrt 2012 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

H&M (5)H&M is een van de populairste kledingwinkels en dat is niet voor niets. De kwaliteit is heel erg goed en ze bieden vaak kleding van bekende designers aan voor een lagere prijs. Marni heeft dit voorjaar samengewerkt met H&M, hierbij zijn veel leuke ideeën gekomen en er is nu erg veel mooie kleding te koop bij de H&M van Marni!

Marni met haar collectie voor H&M

H&M (12)H&M (17)

De foto's zijn van de H&M website

Marni is budgetvriendelijker geworden door de samenwerking met H&M.
Marni is een eigentijds label met een unieke kijk op de mode. De prints en pasvormen zijn elegant en modern. Vooral de prints doen hun werk en botsen hard met de andere kleuren en accenten.

H&M (13)H&M (14)

De foto's zijn van de H&M website

Marni zal in ieder geval een heel succes worden maar de prints vallen niet bij iedereen in de smaak. Toch moet er niet te snel geoordeeld worden omdat dit geen gewone prints zijn maar iets waar een mode designer lang mee bezig is geweest en dit is terug te vinden als je er iets langer naar kijkt, ook de details en het silhouet is op een heel leuke manier afgewerkt.

Marni Accessoires bij H&M

H&M (20)H&M (21)H&M (22)

De foto's zijn van de H&M website

De accessoires van Marni zijn eigenlijk net zo leuk als de kleding alleen voelen ze een tikje moderner aan door het gebruik van de verschillende materialen en vormen.

H&M Collectie zomer 2012

H&M (23)H&M (24)

De foto's zijn van de H&M website

Felle kleuren en een casual manier om nette kleding te dragen: dat is waar H&M zich verder vooral op heeft gericht dit seizoen.


‘Easy Elegance’:  helderwit met blauw zorgen samen voor een klassieke mix van kleding met een mooie pasvorm. Ook pastelkleuren mogen hierin voor komen.

‘Spring Shimmer’: Metallic tinten en zachte, natuurlijke kleuren voor een luxe look. Blauw, luchtig kant en opvallende accessoires.

H&M (25)H&M (26)

De foto's zijn van de H&M website

Moderne, strakke lijnen in zwart en wit zorgen voor een vrouwelijke en chique look. Combineer met metallics en een vleugje neon voor de perfecte combinatie.

H&M (27)H&M (28)

De foto's zijn van de H&M website

H&M blijft ook de perfecte winkel om heen te gaan voor nette kleding met een knipoog naar de high fashion. Een manier om designkleding te dragen zonder er veel voor te betalen.

H&M (29)H&M (3)

De foto's zijn van de H&M website

De zomercollectie 2012 van H&M is evenveel de moeite waard als de collectie van het Italiaanse modehuis Marni.

Reageer op “H&M Collectie zomer 2012”