H&M Glamour collectie 2012

zaterdag 17 mrt 2012 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

H&M Glamour collectie 2012H&M lanceert op 12 April een nieuwe glamoureuze collectie met zowel betaalbare als high fashion kleding. H&M is al te zien geweest bij verschillende celerbrity’s en wil het nu ook maken als high fashion designer. Een voordeel is natuurlijk dat de kleding nog steeds uiterst draagbaar blijft voor het publiek en overal verkrijgbaar in de winkels van H&M en op de H&M webshop.

Exclusieve H&M kleding

Conscious Glamour- Dit is de naam van de nieuwe collectie en het werd geshowd door het model Constance Jablonski, het is een exclusieve lijn van de collectie en dus wel beperkt verkrijgbaar.

Van extravagante avondkleding tot minirokjes met kralen, en gebloemde jurken in luxe materialen. Allemaal in chiffon, organisch katoen en hennep. De nieuwe collectie is rond 12 April verkrijgbaar.

Avondjurken van H&M

Avondjurken van H&MAvondjurken van H&M roze

Foto's zijn van de H&M Site

De avondjurk van hierboven links in crème wit organisch katoen en zijde van boven, met een organza meringue rok is verkrijgbaar in een gelimiteerde editie van 1000, elk individueel genummerd.

Jurken van H&M bloemenJurken van H&M geel

Foto's zijn van de H&M Site

Prachtig afgewerkt en allemaal in duurzame materialen. Ook H&M gebruikt momenteel natuurlijke en veelal biologische materialen.

Broekpak van H&M blauwJurk van H&M geel

Foto's zijn van de H&M Site

Prachtige kleding, niet alleen voor een speciale gelegenheid maar ook passend voor een avond uit.

Jurk van H&M baljurkrok van H&M balrok

De foto is van H&M

H&M op de rode loper

De collectie was al te zien op de rode loper, Amanda Seyfried droeg de blauwe blazer en shorts tijdens een première in London.

Viola Davis was te zien in het roze topje, Kristin Davis droeg de appelgroene jurk naar het Vanity Fair evenement.

De exclusieve H&M kleding is nu dus al succesvol terwijl het nog niet wereldwijd te koop is.

Reageer op “H&M Glamour collectie 2012”