H&M kleding 2013

woensdag 23 jan 2013 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

h&m kleding 2013H&M kleding van 2013 ziet er niet alleen heel erg leuk maar ook modern uit. Zoals gewend is de lente collectie van 2013 van de H&M niet alleen enorm trendy, ook geven ze opnieuw een knipoog naar de hedendaagse modetrends en is er veelzijdige en moderne kleding te vinden in de H&M. Leuke kleding dus voor deze lente en lekker goedkoop bij de H&M. Het hoeft niet veel te kosten om er modern uit te zien.

H&M kleding lente/zomer 2013

H&M kleding lente/zomer 2013

Ze spelen met volume bij de H&M met rokjes met rushes, jasjes met extra wijde schouders en prachtige, creatieve accessoires. Het voelt een tikje retro maar ziet er enorm leuk en modern uit. De beige en zwarte kleuren overheersen in deze collectie maar worden natuurlijk afgewisseld met felle kleuraccenten.

Rokje met studs en retro shirts

Rokje met studs en retro shirts

De studs blijven nog wel eventjes in de mode en metalen accenten op je kleding blijft ook in de zomer van 2013 een echte modetrend. Combineer dit met verschillende jeansbroeken met prints, dierenprint is het ook nog steeds helemaal. Ook retro shirts met leuke details zijn terug te vinden in de H&M collectie.

H&M zomerjassen 2013

H&M zomerjassen 2013

Ook bij de zomerjasjes is de boodschap om te spelen met volume. Pofmouwen en oversized jassen in het zwart.

Moderne kleding van de H&M

Moderne kleding van de H&M

Het jasje is enorm leuk en een musthave. Naar het schijnt mogen rokjes dus enorm volumeus zijn. Leuk om te dragen voor de slanke dames. De accessoires bij de H&M zijn in de zomer heel veelkzijdig en maken iedere outfit helemaal compleet.

Beige en fantasiekleuren H&M

Beige en fantasiekleuren H&M

De korte broek van de HM is niet alleen erg trendy deze zomer maar zit enorm lekker. Een ananas shirt maakt van je outfit iets heel zomers. Laten we vooral dat prachtige jasje niet vergeten!

Lange maxijurken mode zomer 2013

Lange maxijurken mode zomer 2013

De jurken zijn behoorlijk doorschijnend maar met de goede onderkleding zeker goed te dragen en lekker luchtig. Toch eens iets anders om aan te doen als uitgaanskleding bijvoorbeeld.

Androgene mode zomer 2013

Androgene mode zomer 2013

Androgene kleding is kleding met een mannelijk kantje en dit is een grote modetrend. Te vinden bij de H&M natuurlijk.

Broekpakken en overall’s

Broekpakken en overall’s

Ook de broekpakken, de overall’s en de catsuits komen langzaam weer tevoorschijn. Rood is een modekleur voor deze zomer!

Reageer op “H&M kleding 2013”