HM kleding voor deze zomer

woensdag 25 apr 2012 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

HM kleding voor deze zomerDeze kleding van H&M is vanaf April in de winkels te verkrijgen! H&M zomerkleding is al vaak met nieuwe collecties op de markt gekomen. Vaak heeft H&M de zomermode wel door. Natuurlijk ook tijdens de zomer van 2012. H&M heeft gekozen voor glanzende stoffen en voor de sportieve look met een glamoureus randje.

HM zomer 2012

HM zomer 2012HM zomer 2012 broekpak

@ H&M

Erg mooie kleding bij de HM in de zomer van 2012 en zeker een reisje waard naar de winkel. In België is de H&M veel minder te vinden dan in Nederland maar gelukkig is het wel ergens te vinden en vaak worden er nieuwe H&M winkels in België geopend! H&M heeft gekozen voor een zeer moderne kant aan trendy kleding door een eigen weg in te slaan. En met deze kleding zie je er zeker uniek uit.

Vooral de glanzende H&M bloes is een musthave.

De Short is een modetrend van de zomer van 2012. Dit is al langzaam aan het komen vanaf vorig jaar. Nu is het dan eindelijk zover maar hoeveel zullen in werkelijkheid zo een korte short gaan dragen? Met een extra streng dieet is het wel mogelijk en met een zomers kleurtje valt het wel mee.

HM nieuwe kleding nu te koop

HM kledingHM kleding sportief

@ H&M

H&M heeft ook ingezien dat de sportkleding momenteel gewoon heel erg trendy is. Zeker tijdens de zomer van 2012! Gewoon in je sportkleding gaan shoppen zonder raar bekeken te worden! Wat een luxe!

Prachtige ergonomische vormen en de stijl lijkt zelfs een beetje op “Art Deco”!

Ook hier weer een heel erg korte broek die meer op een onderbroek lijkt maar als nu iedereen dit zou gaan dragen? Oké laat maar, toch erg mooi voor de slanke modelletjes!

H&M zomerjurkjes 2012

HM kleding jurkjeHM kleding jurkje roze

@ H&M

Het kleurenpalet wordt voortgezet in de prachtige zomerjurkjes van de H&M. Vooral de stof is erg luxueus en de vormen zijn prachtig afgewerkt.

Het rechtse jurkje van de H&M is zeer mooi door de verschillende details en heel erg draagbaar. Het ziet er kwalitatief goed uit door de stofkeuze, en het is geschikt voor het zakenleven!

De nieuwe kleding voor de zomer van 2012 van de H&M is nu wel om warm voor te lopen!

Reageer op “HM kleding voor deze zomer”