Collectie: H&M Najaar 2012

maandag 10 sep 2012 / 0 / Mode en Fashion Nieuws, Mode, Kleding en Stijltips

Collectie: H&M Najaar 2012H&M heeft de lancering van de nieuwe samenwerking met Anna Dello Russo bekend gemaakt met een leuk filmpje. Vanaf oktober zijn de unieke mode accessoires te vinden in de H&M winkels. Het zal weer stormloop worden want er zijn veel prachtige accessoires bij. Een armband in de vorm van een slang, leuke tasjes en nog veel meer! Ook de sleutelitems en de kledingcollectie voor dit najaar liegen er niet om. Vooral de gekleurde (jeans)broeken zijn erg leuk. Een manier om er dus origineel en toch trendy uit te zien.

Anna Dello Russo en H&M

“You need a fashion shower”, is het woord van Anna Dello Russo in de video waarmee ze de lancering van haar accessoires-lijn bij H&M aankondigt. Een video met geweldige muziek en boordevol “Fashion tips”.

De collectie bestaat uit een stuk of vijftig items die gaan van tassen, zonnebrillen en natuurlijk sieraden. Armbanden in de vorm van een slang.

Het meest speciale is een sieraad voor op het hoofd in de vorm van een vogel.
Vanaf 4 oktober is de collectie wereldwijd te koop in 140 winkels van de modeketen.

Anna Dello Russo is editor-at-large bij de Japanse Vogue en zeer befaamd in haar smaak voor accessoires.

Anna Dello Russo en H&M

H&M najaarscollectie van 2012

H&M najaarscollectie van 2012

Dit is de eerste “eye catcher”:een leuke trui voor onder een skinny jeans. Handig te combineren met verschillende accessoires.

H&M trui

Binnenkort overal te vinden is deze veelzijdige trui van H&M. Een simpel maar wel veelzijdig kledingstuk in verschillende kleurtjes.

H&M jeans

De alledaagse jeans mag dit najaar volgens H&M in de kast blijven.

Gekleurde broeken zijn nu eindelijk weer heel trendy geworden en niet meer alleen voor de durfals. Het is namelijk heel mooi te combineren en veelzijdig.

H&M Blazer

De blazer is een favoriet die altijd blijft en niet alleen voor een sollicitatie gesprek maar ook om doordeweekse kleding naar een hoger niveau te tillen.

H&M kleding goedkoop

H&M kleding is gewoon niet duur maar wel trendy en kwalitatief goed genoeg.

H&M jeans Collectie 2012

H&M heeft een “Pants Collection”, waar gekleurde (jeans)broeken hoog op het verlanglijstje staan.

H&M jeans Collectie 2012

Waarom saai met dezelfde jeansbroek lopen als een broek ook de blikvanger van je kleding kan zijn? Dit lijkt wat H&M in gedachten had bij het creeeren van de leuke jeansbroeken.

H&M gekleurde denim

Handig te combineren met een wit shirt en een stoer jasje.

H&M kleding 2012

H&M zal dit najaar bij veel personen op het verlanglijstje terecht komen omdat de kleding heel veelzijdig is en vooral origineel dit najaar van 2012!

Accessoires kunnen je outfit helemaal eigen en uniek maken en hier heeft H&M extra goed rekening mee gehouden.

Reageer op “Collectie: H&M Najaar 2012”