Hoognodige maxirokken voor de zomer

maandag 2 jun 2014 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

Je kan wel zeggen dat 2014 de zomer van de maxirokken is. Naast retro en boho jurkjes en zomershirts, kan je de maxirok al niet meer wegdenken uit nagenoeg iedere zomercollectie van de betere kledingmerken. Het is bovendien heel comfortabel en te vinden in een heleboel verschillende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een maxirok die sportief, sexy, stijlvol of extravagant is. Een maxirok is een ideaal kledingstuk om uit te gaan, te gaan werken, shoppen of voor een dagje naar het strand.

De verschillende maxirokken van deze zomer

Asos

Goedkope en dure maxirokken kan je ieder voorjaar wel vinden. Er zijn rokken die rond de 1400 euro kosten, dat is een beetje overdreven; maar dan heb je wel wat. De andere stijlen kan je ook voor in het midden van de dertig euro bij de h&M bijvoorbeeld aanschaffen. Hier zit nog een heleboel verschil tussen. Omdat het dit seizoen weer hip is, misschien niet al te veel geld aan uitgeven. Volgend jaar is het wee iets anders.

Figuurtips en een maxirok

h&M

Een maxirok flatteert, maar kan je ook enorm klein laten lijken. Een hak is dus aanbevolen en een rok die past bij je figuur. Een rechte stof zonder plooitjes oogt slanker, een sportiever model voor de slankere dames. Extra rushes geven je figuur een stuk meer vrouwelijkheid. Het is ook net waarmee je het combineert, en hoelang de maxirok precies is. Een hogere split kan het ook weer breken en wel geschikt maken voor de iets kortere dame. Verder zijn er ook geen voorschriften. Gewoon passen en proberen dus!

De maxirok van 2014

intermix

Verschillende stijlen dus, van heel modern tot lekker stoer of romantisch. Je kan alle kanten uit met de maxirok in de zomer van 2014. Eigenlijk kan er niets misgaan. Favoriet zijn de futuristische stijlen. Waar de korte stukken gecombineerd worden met een lange bovenrok, en weer een asymmetrische split. Dit kan er al snel slordig uit gaan zien, maar met een simpele blouse zeker een hit en prachtig om te zien.

Mango

Lekker romantisch kan ook mooi zijn en deze simpele maxirok met plooitjes staat eigenlijk iedereen wel.

Luxe maxirokken

net-a-porter

Voor de duurdere maxirok moet je gewoon even naar de website van Net-A-Porter gaan! Een zomerjurk of supermooie rok voor een heleboel geld; "Check!". Toch is er niets mis mee. Het zijn niet voor niets designerstukken en gaan meerdere seizoenen mee. De afwerking van de stof is handgemaakt en je hebt dan ook iets exclusiefs.

reformation

De conclusie is dus dat een maxirok een manier is om er mooi en stijlvol uit te zien! Een fijne manier om de zomer door te komen zonder je kapot te zweten, of in te verhullende kleding te moeten verschijnen. Zaken waar je achteraf spijt van kan krijgen.

Reageer op “Hoognodige maxirokken voor de zomer”