Kleding mode 2012: de modetrends

donderdag 20 okt 2011 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

De kleding mode is erg veelzijdig en in dit artikel wil ik ingaan op de revival van de jaren zestig de sixty's modetrend. De kleding mode 2011 draait vooral tijdens de wintermode van 2011 heel erg om dit thema. Veel bezoekers op deze site hebben de jaren 60 niet meegemaakt en dus is het handig om shop inspiratie te krijgen. De kleding mode 2011 is dus hier met voorbeelden en foto's handig en overzichtelijk te bekijken. Lees dus gerust verder.

Kleding mode najaar 2011: retro

 

De kleding mode 2011 staat eigenlijk stil bij het feit dat we het oude niet moeten vergeten maar meenemen naar een nieuwere wereld. Door retro kleding en accessoires te combineren op een gedurfde manier, krijgt het toch iets moderns.

In het voorbeeld hierboven is ook te zien hoe lange kousen bijvoorbeeld de outfit helemaal afmaakt, een erg leuke combinatie die ook nog eens uniek en origineel is.

Ernaast een gekleurde panty, waarom eigenlijk ook niet? Het ziet er heel schattig, elegant en vrouwelijk uit.

De kleding mode is voor iedereen geschikt: jong en oud!

retro

Shutterstock

retro-zwemkledingretro-zwemkleding2

Shutterstock

Retro en alternatief horen een beetje bij elkaar. Doe het dan nog in het zwart en dan sla je twee vliegen in 1 klap. Dit seizoen zien we heel vaak allerlei verschillende hoge laarzen. Vooral ook met riempjes, lange veters en andere details is het erg trendy.

De 60's muts is dit najaar een erg trendy accessoire. Er is voor iedereen wel iets te vinden en je kan er lekker ver mee gaan of het subtiel houden.

Deze kleding mode 2011 in je kast!

Accessoires dus, een echte dames handtas is erg mooi en maakt bijvoorbeeld ook je feest outfit helemaal af. Helemaal genoeg van wollen saaie mutsen? Probeer eens hoe je staat met een 60's hoedje! Het is heel vrouwelijk en vooral met een mooie jas helemaal perfect.

Zelf loop ik er al meer dan een half jaar mee rond maar opeens is het heel erg trendy: de knuffeltas! Een tas van imitatiebont! Het is heel erg leuk en origineel om te hebben, als je NIET meedoet met de mode, koop dan tenminste zo een tas.

Een trui kan ook erg in de mode zijn en dan vooral als het in een fel kleurtje is. De kleding mode kan alle kanten uit dit najaar in 2011!

Een geruit rokje, een simpel zwart truitje en natuurlijk met mooie pumps.

Onbetaalbaar deze voorbeelden die allemaal rechtstreeks van Vogue komen, het zijn allemaal producten van Prada en Gucci ect.

Toch zijn de ideetjes alleen al goud waard en hopelijk hebben we je toch een beetje kunnen laten lachen met de leuke kleding mode dit najaar.

Reageer op “Kleding mode 2012: de modetrends”