Kledingstijl tips

vrijdag 2 nov 2012 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

Kledingstijl tipsKoop kleding die bij jouw persoonlijke stijl past om bijvoorbeeld te voorkomen dat je het nooit gaat dragen. De kledingkeuze moet niet bestaan uit het verbergen van bepaalde punten van het lichaam, maar juist in het benadrukken van de goede kanten. Kledingstijl is heel persoonlijk maar bepaalde tips kunnen je op weg helpen. Kleding keuze en accessoires tips zijn altijd mooi meegenomen om geen planken mis te slaan. De tien belangrijkste kleding tips staan hier!

 

Mooi uit zien in je kleding

Koop steeds kleding in jouw maat: Zowel een te grote of te kleine maat zorgt ervoor dat je veel dikker lijkt. Te wijde kleding is dus ook niet goed om een vol figuur te verbergen. Het zorgt er juist voor dat je veel dikker lijkt! Wees altijd degene die je bent, maar dan op de meest stijlvolle manier.

Speel altijd je troeven uit. Heb je mooie armen, draag een mouwloos shirtje. Met prachtige benen kan je een korter rokje kiezen. De kunst is om het oog naar de goede plekjes te leiden en af te leiden van de minder goede kanten.

Let op met streepdesigns. Horizontale strepen zijn gevaarlijk als je niet een van de dunste bent. Verticale strepen kunnen nog wel als ze gewoon recht lopen.

Zwart is een goede kleurkeuze van kleding om gewoon enorm veel slanker te lijken. Toch is het ontzettend saai om van top tot teen in het zwart te gaan. Combineer het liever met kleurrijke accenten zoals bijvoorbeeld een leuk sjaaltje. Combineer verschillende materialen met elkaar zoals bijvoorbeeld een glanzende met een matte stof om er weer eens anders uit te zien.

Een zwarte blazer van een goede designer heeft vaak een houdbaarheid van jaren omdat het een uitstekende vorm heeft en altijd modieus blijft.

Rechte, iets wijdere broekspijpen zijn een goed idee om langer te lijken. Niet alleen voor de kleinsten onder ons maar ook voor de rest omdat langer tegelijkertijd ook altijd slanker oogt.

Het dragen van de juiste kleding kan mensen een indruk geven van kwaliteiten die je zelfs niet hoeft te bezitten. Kies dus de juiste kleding om er “Vlot” of “zakelijk” ,“Stijlbewust” of “Hoog Opgeleid” uit te zien. Je hoeft het niet persé te zijn, maar jezelf ernaar kleden is al halverwege de ladder van het succes!

De top formules voor een mooie kledingstijl

click mapHorlogeSjaalTasschoenenBlazerrokje

De kleding is klikbaar Binnen het plaatje om direct te shoppen!

De look hierboven zou saai kunnen zijn maar door de mooie kleuren combinaties wordt het een sterk silhouet.  click mapriemDure taspumpsjurkje

De kleding is klikbaar Binnen het plaatje om direct te shoppen!

Er zowel professioneel als vlot uitzien is vooral door accessoires te realiseren. Kies de juiste stukken om een outfit een moderne of juist heel sjieke uitstraling te geven.

De tas hoeft niet altijd te matchen met de rest van de kleding.

Zorg voor veel “basic-kleding” zoals een zwarte broek, een blazer, een lang jurkje, een zwarte jurk, dit samen is makkelijk te combineren op verschillende manieren.

Reageer op “Kledingstijl tips”