Leren kleding mode

dinsdag 13 mei 2008 / 6 / Mode, Kleding en Stijltips

leerLeren kleding word al honderden jaren gedragen en zal waarschijnlijk nooit uit de mode verdwijnen. Het heeft iets wat normale kleding niet heeft. De kwaliteit van leren kleding is enorm. Je doet er jaren mee. Leren schoenen zijn niet meer weg te denken uit de modewereld. Eveneens als leren jassen en accessoires. Door de vooruitgang van de techniek, worden leren kledingstukken steeds mooier en comfortabeler om te dragen. In leren kleding verschilt de kwaliteit nog al eens. Gelukkig zijn er vele professionele winkels die leren kleding aanbieden. Grote merken zoals Gucci en Prada bieden nog steeds op grote schaal leren kleding aan. Hierdoor kunnen we aannemen dat het nog steeds �hot� is. De beste idee�n voor leren kleding staan hier voor je op een rij.

Leren kleding voor de vrouw

Leren vrouwenkleding kan erg mooi zijn. Het laat je figuur goed uitkomen en het geeft meteen een stoer uiterlijk.

leren rokjeLeren rokjes hebben een allure wat eigenlijk onkoopbaar is. Kijk eens naar dit prachtige beige rokje. Door de pasvorm zou je al bijna niet meer zeggen dat het leer is. Toch heeft het de kwaliteit en mooie look en feel van echt kwaliteits leder.

leren kleding jasjeLeren kleding kan ik vrijwel elke kleur gefabriceerd worden. Dit jasje heeft een prachtige vorm. Door de ritsen kan hij zowel open als dicht gedragen worden. Het vrouwelijke silhouet word van al haar mooie kanten benadrukt door de juiste snit van het jasje.

 

Leren uitgaans kleding

leren kleding broekEen leren broek heeft een sensuele uitstraling. Het is al niet meer weg te denken.

leren kort rokjeEen kort leren rokje met een uitwaaiende vorm kan perfect zijn als uitgaansoutfit. Het oogt erg rock achtig en sexy.

leren kleding jurkjeTegenwoordig word leer zo goed verwerkt dat er veel verschillende leren jurken zijn. Bij leren kleding zijn details met touwtjes erg mooi.

 

Leren kleding voor de man

leren mannenjasEen man in een leren jas heeft iets. Dat zullen vele vrouwen beamen. Het is voor de man tevens ideaal omdat het ook functioneel is: het is degelijk, lekker warm, en biedt goede bescherming. Op de motor dragen mannen vaak leren kleding.

leren mannenbroekEen leren broek kan bij een man ook erg mooi zijn.

Leren kleding zal in de toekomst nog veelvuldig gedragen worden. De variatie is eindeloos. Tijdens de show van Chanel, zagen we ook veel leer.

6 reacties op “Leren kleding mode”
 1. 6 kirsten

  Lederen jurken en rokken zijn prachtig mijn vriendinnen ik ik gaan zeer graag op stap maar wat vinden wij spijtig dat wij nergens een kleedje of een rok vinden waarvan de ritssluiting volledig opengaat van aan de taille tot aan de knie of enkels, dus de omgekeerde richting, liefst de ritssluiting dan vanvoor in het midden of opzij, een zeer groot voordeel als je soms lange autoritten moet maken dan kun je de ristsluiting open doen vanaf beneden tot in de helft van de dijen is zeer sexy en toch zeer mooi gekleed. een must voor elke vrouw.

  beantwoorden5 sep 2014 16:24
 2. 5 Jose

  Koop mijn leren kleding bij Miss-Yvonne. Gewoon goed en prima service.

  beantwoorden29 jun 2011 11:44
 3. 4 Demoen Frank

  Ledermode ok. Maar dan liefst van degelijke kwaliteit.Vroeger was het lederlooien beter dan dat nu het geval is.

  beantwoorden23 mrt 2011 22:16
 4. 3 mens leather jackets

  hi thanks for the information.

  beantwoorden11 jul 2010 13:00
 5. 2 defour koen

  hallo,

  Had graag geweten die ledren broek van op pag site boven foto met lederen jas kun je die bij jullie kopen?of waar eventueel?
  mvg,

  beantwoorden7 mei 2010 03:45
 6. 1 anton

  hi waar kan ik leren broeken kopen voor de man???

  beantwoorden22 jan 2010 23:04
Reageer op “Leren kleding mode”