Leren tassen modetrends 2012

zondag 15 jan 2012 / 2 / Mode, Kleding en Stijltips

Leren tassen mode is in de lente van 2012 aan wat verandering toe met de ontwerpen van Victoria Beckham, ze heeft namelijk leren tassen ontworpen die nu te koop als high fasion item. De leren tassen zijn namelijk zo leuk dat ze inspireren om eens te gaan shoppen voor een leuke leren tas. Een leren tas gaat namelijk ook veel langer mee dan van andere materialen. Bekijk de leukste leren tassen van 2012!

Het werk van Victoria Beckham heeft vruchten afgeworpen en het wordt beschouwd als een van de hoogste tassen in de mode beschikbaar. Haar tassen voor 2012 hebben veel aandacht getrokken en veel mensen hebben bewondering voor het werk en zijn van plan om de geweldige tassen voor dit seizoen te kopen.

 

Tassen mode van Victoria Beckham!

De high fashion wereld is nieuw voor Victoria Beckham, maar ze is er in geslaagd haar koophandel goed te produceren en nog steeds haar best te doen bij het ontwerpen van haar tassen en andere mode-items.

Het is verrassend om Beckham's items terug te vinden op de high-end fashion lijst samen met andere mode-ontwerpers die reeds meerdere jaren aan de top staan.

 Victoria-Beckham-spring-2012-handbags

Net A Porter

victoria_beckham_2012_handbags

Net A Porter

Leren tassen mode van Dior

dior-tassen

Net A Porter

Dior komt in 2012 met leren tassen die supervrouwelijk en erg goed afgewerkt zijn. Er worden verschillende materialen gebruikt maar de leren tassen blijven een tijdloos modetrend-accessoire voor de moderne vrouw in 2012!

2 reacties op “Leren tassen modetrends 2012”
 1. 2 samira

  hey
  ik ben n vraagje hoe veel kost die Grijze tas op het eerste foto?

  beantwoorden1 jun 2012 09:30
 2. 1 margaritha

  ..IluviT..:)

  beantwoorden27 jan 2012 14:25
Reageer op “Leren tassen modetrends 2012”