Lingerie als accessoire?

woensdag 13 mei 2009 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

De modetrends komen voorzichtig tevoorschijn. Eerst bij degenen die het aandurven, tot het de "gewone vrouw" zal gaan bereiken. We zagen het al in de modeshows: lingerie geinspireerde kleding.  Op de Vogue staat zelfs een model met hold up panty’s over haar jeansbroek.


Zichtbare stay ups

Zichtbare stay ups en zelfs jarretels zijn het meest riskante om mee weg te raken. Maar dat heeft de meest gedurfde vrouwen niet tegengehouden om het te proberen. We hebben het al gespot op straat, op andere blogs en op celebrities zoals Mischa Barton.
Er zijn nu stay ups met motiefjes en patronen die het oog zoveel afleiden dat het bijna niet meer opvalt dat het eigenlijk stay ups zijn.  Op veel manieren zal dit een doorbrekende trend worden met lingerie als hoofdbestanddeel in een outfit en niet meer als accessoire.

 

Modetrend van 2010?

De modetrends van 2010 komen voorzichtig tevoorschijn. Eerst bij degenen die het aandurven, tot het de "gewone vrouw" zal gaan bereiken. We zagen het al in de modeshows van 2008: lingerie geinspireerde kleding. De trend is te zien in de delicate stof van lingerie op “gewone” kledingstukken zoals topjes en lange shortjes. Dit is  misschien wel de beste manier om de zichtbare lingerietrend te gebruiken.

In de praktijk

Hierboven staat een leuke jumpsuit van een zeer zachte stof die gecombineerd is met een zeer brede leren riem. Erg hot! Ernaast een leuke bustier zodat ook jíj met deze trend kunt showen. Klik op de plaatjes voor meer details.

Doe mee met de mode

bustier 2275370

Een corset is ook leuk om uit te gaan en ontzettend mooi voor je figuur. Ernaast een truitje met een geweldige kanten onderzijde voor het lingerie effect! Klik op de plaatjes voor meer details.

Hold up panty's voor de stoere meiden

90409055-2

Voor de waaghalsjes onder ons! Klik op de plaatjes voor meer details.

Reageer op “Lingerie als accessoire?”