Lingerie volgens Marlies Dekkers

donderdag 29 mei 2008 / 5 / Mode, Kleding en Stijltips

marlies-dekkers-lingerie-zwartVandaag kwam ik op internet de lingerie lijn van Marlies Dekkers tegen. Ze viert binnenkort de verjaardag van haar 15 jarige succesvolle carrière. Vanaf 1 juni is een expositie van haar werk in de kunsthal in Rotterdam te vinden. De lingerie van Marlies Dekkers is al door verschillende beroemde mensen veelvuldig gedragen. Haar lingerie was een van de eerste design's die echt als kunst werden gepresenteerd.

marlies dekkers lingerieAl vanaf jonge leeftijd had ze de droom om lingerie te ontwerpen waar vrouwen zich mooi, verleidelijk, maar ook sterk en onafhankelijk kunnen voelen. Het viel natuurlijk niet mee om haar carrière te lanceren. Toch werd ze in 1991 bekend met zgn 'bare buttock dress'. Dit was het begin van haar glansrijke carrière.

dekkers lingerieDe kleding van Dekkers daagt mensen uit iets nieuws te dragen. De lingerie kan ertoe bijdragen dat mensen meer experimenteren. In de maatschappij vervaagt de taakverdeling tussen de man en de vrouw steeds meer. Voor het erotische leven betekent dit dat vrouwen net zo goed initiatief kunnen nemen als mannen. De lingerie kan helpen oude rolpatronen te doorbreken. De pasvorm en de kwaliteit van de lingerie van Marlies Dekkers is perfect en de mooie sexy details geven net dat extra's, zonder dat het ordinair wordt.

 

Lingerie webwinkel

Lingerie van zo een hoge kwaliteit is vaak heel erg prijzig. Gelukkig vond ik een heel goede Pretty You lingerie en sexy modeIn deze webwinkel worden zowel stukken van Marlies Dekkers, alsook van andere grote merken aangeboden.

In deze winkel word alles aangeboden: van lingerie tot torselets, gordeltjes, bikini's, en ook ondergoed voor de moderne man.

De conclusie is dat de lingerie mode steeds meer de richting van vrijheid en kunst in gaat. De oude ideeën en rollen worden weggeworpen en de toekomst is een onbeschreven blad vol prachtige kansen.

5 reacties op “Lingerie volgens Marlies Dekkers”
 1. Mijn lief had last van dezelfde Marlies Dekkersangst als hoger beschreven, tot ze eens bij een zekere Christel in Kortrijk (zie link) binnen gegaan is. Ik zag Christel, ondanks het leeftijdsverschil, nog wel zitten en in the mean time was mijn lief verkocht aan Marlies, tot mijn groot jolijt. Mijn lief was de queen en mijn indrukken van Christel heb ik toen wijselijk voor mijzelf gehouden.

  beantwoorden17 jun 2010 23:42
 2. 4 Karin

  Is inderdaad super goede kwaliteit en zeer mooi . Heb grote cup ( F ) en zitten echt super

  beantwoorden8 feb 2009 23:02
 3. Ik heb inderdaad al zoveel goede ervaringen te horen gekregen over de lingerie van Marlies Dekkers.

  beantwoorden15 jan 2009 00:52
 4. 2 christel

  heb vorige week naar aanraden van familie mijn eerste set Marlies Dekkers gekregen !!! Een dikke Proficiat voor mij geen andere meer !!!!!!!

  beantwoorden10 jan 2009 14:44
 5. 1 Emely

  Marlies Dekkers maakt echt de beste lingerie naar het schijnt. Ik dacht altijd dat dat veel te duur was. Bedankt voor de link!

  beantwoorden25 jun 2008 12:41
Reageer op “Lingerie volgens Marlies Dekkers”