De mode van 2012!

zondag 19 feb 2012 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

Wie wil er nou niet weten wat de nieuwste mode van 2012 gaat worden? Alles op het gebied van de beauty mode tot de kapsel en kleding mode komt voorbij in dit artikel. Lekker handig om op de hoogte te zijn van de allernieuwste modetrends. De modetrends gaan namelijk heel veelzijdig en leuk worden. Bekijk het hele artikel dus en beoordeel de allernieuwste mode!

Kleding

retro

Shutterstock

1: 1920's fashion

De jaren twintig zijn terug te vinden op verschillende shows en in veel nieuwe kledinglijnen tussen de mode 2012! Ook weer veel mogelijkheden om tussen te kiezen en voor iedereen geschikt!

2: De Sixty's fashion trends

Om het allemaal nog leuker te maken zijn de sixty's het ook helemaal. Dus felle kleurtjes, een supersized zonnebril en mooie stoffen behoren tussen de garderobe te zitten in de zomer van 2012!

3: Broeken en jeans mode 2012

blue-leatherfreplayf

Jeansonline

De jeans en broeken mogen in de modetrends van 2012 weer lekker speels zijn. De baggy broeken, de boyfriend jeans. Superwijde pijpen en harembroeken mogen allemaal. Van stijlvol tot grudge!

4: Bikini en badmode 2012

retro-zwemkledingretro-zwemkleding2

Shutterstock

De badmode 2012 is ook gericht op de retro swimwear mode van de jaren 60 onder andere. De bikini's met rushes en zelfs van gehaakt materiaal, doorzichtig of met kant behoren allemaal tot de mode 2012!

Tassen mode 2012

H&Mtashmtas

H&M Webshop

De trend reports spreken over een oversized, vierkante tas die de laatste tijd al regelmatig te zien is geweest bij verschillende celerbrities. In de loop van de jaren is de vorm en de maat veranderd maar tussen de mode 2012 is de zogenaamde dokterstas niet weg te denken. De tassen mode 2012 is dus wel handig omdat een grote tas genoeg spullen kan dragen voor de hele dag.

Make-up mode 2012

De make-up mode is voor de lente al bekend en er zijn weer veel mogelijkheden om op een leuke en goedkope manier als eerste mee te doen met de make-up mode 2012!

1: De matte teint

vlechten-kapseltrends-2012Een matte huid is weer helemaal trendy en was ook te zien in de jaren tachtig toen niemand gespot werd met een glimmend gezicht.

Shutterstock

2: Contouren rond het gezicht

Door een donkere poeder aan te brengen onder de kaaklijn, krijgt het gezicht een mooiere vorm. Dit is een beautytrend van 2012 die vooral deze lente vaak te zien is.

3: Mascara op het blote oog

mascaraMascara en verder helemaal geen oogschaduw zorgt voor een natuurlijk maar toch heel erg mooi effect. Een heel leuke make-up trend van 2012!

Shutterstock

4: Metallic kleuren oogschaduw

oogschaduwDe metallic kleuren zijn niet meer enkel voorbehouden aan tieners en tegenwoordig mag je overdag ook schitteren. Het is een leuke afwisseling op de saaie kleuren die voorbij komen gedurende de dag en het ziet er hedendaags en trendy uit.

Shutterstock

5: De wenkbrauwen zijn vol maar vrouwelijk

wenkbrauwenNiet meer eindeloos epileren maar het een tijdje laten groeien van de wenkbrauwen wordt nu meer gedaan om mooie, volle wenkbrauwen te krijgen. Het moet ook geen wildgroei worden dus regelmatig bijwerken of een wenkbrauw potlood kan al wonderen doen.

Shutterstock

Kapsel trends 2012

1: De midden scheiding

haarkleur-trend-2012 (1)De midden scheiding doet ons denken aan de jaren negentig maar is in 2012 helemaal terug gekomen omdat het te zien was op alle fashion shows als een belangrijk element wat steeds terugkwam. De midden scheiding kan altijd en bij nagenoeg iedere lengte.

Shutterstock

2: Rockabilly hair

kapseltrends-2012 (1)De rock look is op het gebied van kapsels vooral tussen de zomer kapsels 2012 veel terug te vinden. Deze haartrend van 2012 heeft een sterke neiging naar de jaren zeventig maar kan geüpdatet worden  met moderne accessoires. Ook heel makkelijk en goedkoop om er eens lekker anders bij te lopen.

Shutterstock

3: Krullen en golven

kort-krulhaarOok dit is de echte haarmode van 2012: de krullen en golven kunnen in verschillende vormen en manieren gezien worden. Van natuurlijke krullen en golven tot gestyled, het mag allemaal en is vooral in de zomer van 2012 een echte modetrend!

Shutterstock

4: De Wetlook

De mode 2012 hoeft niet in iedereen zijn straatje te passen maar de terugkeer van de wetlook had niemand ooit verwacht, zeker niet onder de dames. Toch is het een heel creatieve look en staat het supermooi als zomerkapsel trend 2012!

Reageer op “De mode van 2012!”