Mode Accessoires

zondag 10 mei 2009 / 2 / Mode, Kleding en Stijltips

mode 2009 In de zomer van 2009 zijn trendy accessoires weer volop in de omloop en brengt het ons op prachtige ideeën voor een outfit. Waar wordt deze zomer nou op gelet en wat is hot qua accessoires in 2009? Het is deze zomer heel vrij maar we kunnen er donder op zeggen dat de accessoires van 2009 vooral geïnspireerd lijken te zijn op de 70’s! Dus kleed je aan, spring in de auto en rijd naar het strand. Vergeet vooral je trendy tas, riem of sieraden niet.

mode 2009-2 Deze riem kwamen we tegen tijdens de vele uren shoppen en duidelijk is de mix van cowgirl met flowerpower uit de 70’s! Een leuke combo en de riem is makkelijk te combineren met allerlei outfits. Doe eens wild en je mag gezien worden deze hotte zomer!

mode 2009-3 De trendy sieraden deze zomer mogen gerust country achtig tot zelfs bohemian zijn. De retro look doet het ‘m helemaal en koop altijd liever sieraden van een beter merk om geen uitslag of rare plekken te krijgen! Mix de verschillende stijlen een beetje voorzichtig.

mode 2009-4 Ballerina’s zijn ook in de zomer van 2009 nog steeds een must-have voor elke leuke girl! Deze paarse blingbling ballerina’s deed ons gewoon even aan wonderland denken en aan je raad het al: flowerpower! Heel trendy en hot in de zomer van 2009. We weten al ongeveer welke richting de accessoires opgaan.

mode 2009-5 Rafels en touwtjes in je jeansbroek: oftewel de ripped jeans en ook een sjaaltje zoals deze met rafels en touwtjes is erg hot. Heel leuk en zomers hoeft niet duur te zijn. Een klein ding kan al een hele outfit modern maken. Dat is de kracht van goed gekozen accessoires.

mode 2009-6Ook een riem in de heuse country-flowerpower-usedlook is erg mooi om te zien en heel hot.

2 reacties op “Mode Accessoires”
 1. Beste Hherese,
  In dit artikel: http://www.firanet.nl/badmode/badpakken-2009/
  Heb ik de strandmode onder de loep genomen en de eenschoudertrend is inderdaad een grote hype.
  Onder en in het artikel staan bikini,s monokini,s en badpakken die je kan kopen door op de plaatjes te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar die winkel:).
  grts xxx

  beantwoorden13 mei 2009 13:49
 2. Ik kwam op Kreta.nl de strandmode van 2009 tegen, zie http://kreta.nl/495_wat-is-de-strandmode-in-2009.aspx

  Hebben jullie enig idee waar je die een schouder bikini kan kopen?

  beantwoorden5 mei 2009 16:25
Reageer op “Mode Accessoires”