Mode kleuren winter 2012

maandag 17 sep 2012 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

Mode kleuren winter 2012De winter najaar mode is op het gebied van kleuren al een tijdje bekend. Toch is het leuk om alle kleuren te bekijken die momenteel zo trendy zijn in een overzicht! Kijk waar de inspiratie vandaan is gekomen. In het najaar van 2012 zijn er weer veel leuke kleurtjes in de mode en zijn er voldoende kleurtjes te vinden voor ieder seizoenstype. Zowel pastelkleuren maar ook retro en artic kleuren zijn erg trendy dit najaar. Bekijk dus wat je favoriete kleuren zijn en laat je inspireren. Misschien zit er echt een geweldig kleurtje bij voor een winter outfit.

Retro toekomst

Retro kleuren

Donker paars en luchtig blauw van pure nostalgie en zeker spraakmakend geven de aanwezigheid weer van delicate laagjes en gracieuze silhouetten. Metalen accenten resoneren met een achtergrond van zijde.

Artic Expressie

Artic kleuren

Vaal oranje en dieprode-bruine kleuren geven een charmante verschijning. Chocoladebruin en kleuren van chili geven het gevoel van warmte op een canvas van wol.

Print Works

Print Works kleuren

Dramatische blauwe en diep bruine tonen van vloeiende overtuiging. Onthullende golven van gesponnen zijde. Heldere tonen van turquoise mengen wat tegelijkertijd harmonie brengt.

House of Style

Pastel kleuren

Metaalgrijs en mauve in verschillende tinten. Dit allemaal met een moeiteloze gratie en geaccentueerd met prachtige vormen. Gedimd blauw en ijsgroene kleuren in een element van mysterie.

Mode kleuren herfst winter 2012-2013

Mode kleuren herfst winter 2012-2013

Natuurkleuren met een hint naar het felle worden aangepast met verschillende structuren en vormen om samen tot een modieus geheel te komen. De kleuren komen erg veel terug in de najaarsmode van 2012.

Van links naar rechts:
Sphinx, Perzisch Rood, Imperial Paars, Windsor Wijn,
Chili Peper, Landschildpad schild, Pepermais , Chocolade Bruin,
Lood , Konijn , Atlantische Diepte , Zwarte Iris , Rode klei , Verbrande Henna, Groene Weide , Zwarte Inkt

Reageer op “Mode kleuren winter 2012”