Modekleuren Winter 2013

zaterdag 17 nov 2012 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

winter kleuren 2012De mode kleuren zijn altijd interessant om te ontdekken en deze winter is het erg leuk omdat er zoveel mode kleuren eigenlijk erg trendy zijn.  Deze winter is het kleurenpalet heel rijk in warme kleuren zoals bruin en bordeauxrood bijvoorbeeld. Warme karameltinten worden afgewisseld met veel zwart. Ook koude kleuren zoals kobaltblauw en paars is in alle nuances te zien. Groen in erg trendy in de winter van 2012 2013 en zowel militaire- kaki groene kleuren als felgroen is het helemaal.

winter kleuren pantone

Fotocredit: Pantone

Zwart is het nieuwe zwart

zwarte kleuren trendyZwart is weer heel nadrukkelijk aanwezig in de mode kleuren, hoewel zwart eigenlijk geen kleur is. Zwart mag het liefs gebruikt worden in combinatie met andere kleuren zoals wit. Zwart mag ook gecombineerd worden met een van de nieuwste mode prints zoals de retro print, de Oosterse print en nog veel meer.

Groen

groene kleuren trendyDe groene kleur is altijd mooi in de herfst en het kan ook gedragen worden door zowel koude als warme types. Het militair groene kleurtje is te bewonderen in de winterjassen en wintertrui's. Smaragdgroen en andere edelsteenkleuren doen het erg goed en zijn leuk te combineren met beige of bruin.

Honing en karamel

rode kleuren trendHoning en karamelkleuren zijn altijd mooi in allerlei combinaties. De mode kleur is prachtig te zien en felle geeltinten maken de look helemaal af. De kleurenreports gaan de goede kant op met deze modekleuren 2013!

Oranje

oranje kledingEen prachtige kleur om te combineren met zwart of met donkerbruin om het weer helemaal anders te maken. Een oranje kleur in je garderobe doet het nooit verkeerd en daarom is de oranje modekleur iets om in de gaten te houden.

Zachtgrijs en bleekroze

grijze kledingZachtgrijs en bleekroze zijn vaak op de voorgrond te vinden met als kleuraccent een sterkere kleur. Heel leuk om te dragen en een goede basiskleur van de winter van 2012!

Zilver, metallic en goud

zilveren kledingWe weten intussen al bijna allemaal dat de studs, de spikes en andere metalen accenten op je kleding momenteel gewoon heel trendy is. Gouden kleurtjes en zilver is een van de grootste mode kleuren dit seizoen!

Paars

paarse kledingDe decors van de modeshows waren vaak zelfs in het paars en paars is in de winter 2012 2013 een van de grootste mode kleuren te vinden! paars is altijd leuk om te dragen en het staat goed bij ieder kleurtype! Kies je paarse kleuren in het beroemde amethist bijvoorbeeld om perfect te combineren met zwart. In de make-up trends van de winter 2012 2013 is het paars ook veel terug te vinden en paarse kleding mag dan ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld fel paarse oogschaduw.

Kobaltblauw- de olympische kleur

kobalt blauw olympischDe olympische kleur blauw is het helemaal deze winter. Dit was wel te verwachten maar erg leuk om te weten.

Fotocredit: Asos

Reageer op “Modekleuren Winter 2013”