Mode zomer rokjes 2010

woensdag 3 mrt 2010 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

Na verschillende seizoenen van mini's heeft het nu geleidt tot de uitgesproken stijlen van Balmain en Herve Leger. Nu is het namelijk tijd voor een nieuwe golf van verleidelijke rokjes. Ze hebben hun weg gevonden naar de rode loper! De zomer mode rokjes 2010 wordt aan je gepresenteerd door de grote mode designers en zoals we allemaal weten komt ook dat uiteindelijk terecht bij de "gewone" kledingwinkels.

nelly-rokjenelly-rokje2

Plaatjes zijn van www.Nelly.com

nelly-rokje3nelly-rokje4

Mode zomer rokjes 2010

De Mode zomer rokjes 2010 hebben dit jaar een erg hoge split! Het is heel verleidelijk en eens iets anders dan de minirok! Doe dus mee met de Mode zomer rokjes 2010 trends!

Wat bedoel je met hoge split?

Het kan weeral op allerlei manieren zijn maar een voorbeeld is de maxi jurk met een niet zo subtiele hint over je benen terwijl je loopt! De Mode zomer rokjes 2010 gaat er vooral over om je sexy en mooi te voelen!

Het kan gaan om een split aan de zijkant, aan de achterkant of aan verschillende kanten!

 

Het is natuurlijk geen verassing dat deze trend vooral is gekomen door de supersexy collectie van Versage dit jaar. Binnenkort komt er een apart artikel over Mode zomer rokjes 2010 en waar ze te shoppen zijn! Nu enkel inspiratie met behulp van de geweldige foto's!

Reageer op “Mode zomer rokjes 2010”