Top 15 Modemissers

zondag 28 apr 2013 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

Top 15 ModemissersModemissers voor vrouwen zijn zeker een interessant onderwerp omdat kleding er eigenlijk niet toe doet. Toch is het wel zo dat bepaalde modemissers ervoor kunnen zorgen dat je er onprofessioneel uitziet, of minder serieus genomen wordt door andere dames. Het uiterlijk doet er wel degelijk toe! Bekijk dus de top modemissers van aller tijden!

1: Crocs

Crocs behoren zeker tot een van de grootste modemissers en modeblunders INDIEN ze gedragen worden op andere plaatsen dan in en rond het huis. Crocs worden tegenwoordig ontworpen in andere stijlen waardoor de blunder natuurlijk enorm afneemt, en deze comfortabele schoenen ook in het 'openbaar' gedragen kunnen worden.

2: Te strakke jeansbroek

Fotocredit: Wikipedia Commons

2: Te strakke jeansbroek

Een grote modemisser is welke kleding dan ook in een verkeerde maat! Een te strakke jeansbroek zorgt ervoor dat de 'lovehandles' vaak op een onflatterende manier tevoorschijn komen. De wereldberoemde "Muffin Top" wordt dat ook wel genoemd en het ziet er niet uit!

3: Onverzorgde nagels

Denk bijvoorbeeld aan afgebladderde nagellak of vuile nagels. De handen worden veel vaker bekeken dan we denken, en is een blik op de persoonlijke hygiene. Zorg altijd voor verzorgde nagels om een modemisser te voorkomen.

3: Witte leggings

Fotocredit: Wikipedia Commons

3: Witte leggings

Het staat nooit mooi, en ziet er gewoon niet uit. Zelfs met een geweldig figuur, zie je er nog steeds dikker uit in een witte legging.

4: Strakke kleding

Denk bijvoorbeeld aan een strakke jeans met een strak truitje. Heel weinig vrouwen kunnen hiermee wegkomen. Zorg voor een beetje balans en combineer een strak truitje met een wijdere broek en andersom!

5: Blote kleding

Een grote modemisser is het feit dat bloot niet altijd hetzelfde is als er sexy uitzien. Je wil natuurlijk niet dat mensen aan je gaan vragen hoeveel het kost! Mannen vinden het vaak zelfs niet aantrekkelijk als een vrouw er "overdone" bloot uitziet!

6: Verkeerde kleur panty

Fotocredit: Sheilafashionsense

6: Verkeerde kleur panty

Een panty kan in de zomer zorgen voor prachtige benen, in de winter voor extra warmte. Toch kunnen je prachtige benen op gips of een pop lijken als je de verkeerde kleur kiest! Ga niet voor een te donkere, lichte of matte kleur van een panty. Deze modemisser kan je hele outfit om zeep helpen!

7: Alles in het zwart

Fotocredit: Wikipedia Commons

7: Alles in het zwart

Veel vrouwen denken dat zwart afslankt, en dat is ook zo. Maar een kledingcombinatie die alleen zwart bevat, dat is "not done!". Niemand wil eruit zien als een zwarte blop!

8: Groen en rood

Vermijd liever de combinatie van groene kleding met rood. In de meeste gevallen ziet het eruit als een kerstboom.

9: Te grote kleding

Fotocredit: Wikipedia Commons

9: Te grote kleding

Dit is natuurlijk een modemisser omdat het er meestal uitziet als een clown.

10: Schoenen en jurkjes

Kies voor vrouwelijke kleding schoenen die er fijn en net uitzien, geen grod model met een blokkige hak bijvoorbeeld. Dit is een modeblunder om te voorkomen.

11: Zichtbaar ondergoed

Fotocredit: Wikipedia Commons

11: Zichtbaar ondergoed

Ondergoed moet verborgen blijven onder de kleding. Zichtbare rimpels van een te grote onderbroek, een te strakke string onder een jurkje, zichtbare B.H. bandjes...

12: Teveel sieraden

Niemand wil eruit zien als een sieradenwinkel! Houd sieraden beperkt en overdrijf er niet mee.

13: Zo NIET jouw stijl

Kleding moet bij een bepaald persoon passen in de eerste plaats, modetrends komen altijd pas later.

14: Schone kleding

Het moet hoogstwaarschijnlijk niet gezegd worden dat schone kleding een van de meest basis dingen is om modemissers te vermijden. Dit geldt ook voor vlekken die er niet meer uitgaan én kreukels!

15: Oncomfortabele kleding

Het comfort moet altijd op de eerste plaats komen want het is een modemisser als diegene er zich niet prettig bij voelt! Dit is altijd te zien en te merken!

Reageer op “Top 15 Modemissers”