Modetips

donderdag 9 mei 2013 / 1 / Mode, Kleding en Stijltips

modetipsDit zijn modetips die jij en je vriendinnen nog niet wisten! Iedereen kan het weleens gebruiken. Een lichaamsvorm kan er op zijn best of slechts uitzien in bepaalde kleding. Dit zijn vijf tipjes om rekening te houden met je persoonlijke goede en slechte kanten, en er altijd op je best uit te zien! Read on!

Mode tip 1: Balans is alles

Modetip 1: Balans is zeer belangrijk

Draag nooit alleen strakke of alleen wijde kleding. Het gaat over balans, een wijd zittend shirtje met een strakke broek. Een plooitjesrok met een nauw aansluitende blouse, het kan allemaal en staat goed bij iedere lichaamsvorm. Let ook extra goed op accessoires en schoenen. De aandacht moet goed verdeeld worden over het hele lichaam.

Mode tip 2: Kleuren en gezichtsbedrog in kleding

Modetip 2: Kleuren en kleding

We weten allemaal dat zwarte kleding afslankt. Je kan er ook strategisch gebruik van maken en een donkere kleur kiezen op het lichaamsdeel dat je minder wil laten opvallen. Kies dan weer een lichtere kleur op de plaatsen die je extra wil benadrukken en voilà!

Veel vrouwen kiezen ervoor om helemaal in het zwart te gaan. Dat heeft het tegenovergestelde effect.

Mode tip 4: Structuur vergeeft alles

Modetip 3: Structuur in je kleding

Bekijk het zo: in een plastic zakje lijkt alles vormloos en dikker. Plaats het in een tupperware bakje, en de vorm van het bakje is alleen nog maar te zien. Een goede structuur van kleding kan alles verbergen. Schoudervullingen laten de taille slanker lijken en een goede broek is onbetaalbaar.

Mode tip 5: Diagonale lijnen maken alles beter

Diagonale lijnen in kleding

Geen enkele vrouw kan een modemisser begaan met een wikkeljurk. Waarom is dat zo? De diagonale lijnen van de jurk, en de stof doet wonderen voor ieder figuur. Diagonale lijnen creëren de illusie van een zandloper figuur. Dit gaat dus niet alleen over het patroon, maar ook de vorm van de kleding.

Vergeet vooral niet je persoonlijkheid terug te laten komen in je outfit!

1 reactie op “Modetips”
  1. 1 oma

    Ha Safira,

    Met dit onderdeel mag ik me thuis niet bemoeien, alleen bevestigen dat het mooi is. :) oma

    beantwoorden12 mei 2013 23:12
Reageer op “Modetips”