Modetrends zomer 2012

vrijdag 23 mrt 2012 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

De modetrends 2012 zijn vooral erg veelzijdig in de aankomende zomer. Zowel pastelkleuren, de bloemen jeans en zelfs af en toe een kort shirtje zijn vaak gespot! Bekijk dus de leuke fashion modetrends 2012 en beslis meteen of het iets voor je is of niet.

De Bloemenjeans modetrends 2012

Modetrends zomer 2012

Polyvore

De jeans met een bloem motief kan zowel als jegging(een legging die eruit ziet als een jeans), maar ook in de gewone jeans variant is de jeans met bloem motief vaak te vinden. Pas op voor stof waar teveel stretch materialen in zitten. Het is een heel leuke trend en het is tijd dat de jeans weer eens een oppepper krijgt.

De jeans short mode zomer 2012

Modetrends zomer jeans short

Polyvore

De jeans shorts zijn stoer en vaak met een ander materiaal erop gestikt zoals kant of suède. De shortjes lopen schuin omhoog aan de zijkanten om een moderner effect te krijgen. Er zijn ook langere shortjes te vinden maar de superkorte short is helemaal trendy in de zomer van 2012!

Kapsels zomer 2012

Kapsels zomer 2012

Polyvore

Hoewel de kapsels hier uitgebreid besproken worden:

  • Vlechten
  • Retro kapsels
  • Opgestoken en half opgestoken kapsels
  • Out of bed kapsels
  • Een volumeuze staart
  • De wetlook

Korte shirtjes modetrend zomer 2012

Korte shirtjes

Polyvore

Sommigen zijn blij dat het terug is, anderen roepen het al jaren. Zal het deze zomer dan eindelijk ervan komen? De terugkeer van de korte truitjes. De naveltruitjes mogen nog even in de kast blijven hangen maar een streepje buik is overal gespot tijdens de fashionshows. Zal het dit jaar aanslaan?

Klassiek modern

Klassiek modern

Polyvore

Door klassieke kleding te combineren met moderne vormen en materialen, krijg je iets heel moderns. Dit is de collectie van Stella Mccartney, het is een zeer mooie collectie qua vormen en vooral de schoenen zijn erg mooi.

Neon en pastelkleuren

Neon en pastelkleuren

Polyvore

Niet iedereen komt ermee weg maar de pastelkleuren zijn erg trendy en het behoort zeker tot de modetrends zomer 2012!

Reageer op “Modetrends zomer 2012”