Nieuwe look: kleding en kapsel advies!

zondag 28 apr 2013 / 1 / Mode, Kleding en Stijltips

Nieuwe lookEen nieuwe look qua kleding en kapsel aangaan is een keuze die je bewust moet maken. Het kan namelijk ook tegen je werken en juist je zwakke punten naar voren gaan brengen. Het is dus zaak, om een nieuwe look te bedenken die goed bij je past. Dit geldt voor je persoonlijkheid en levensstijl. Denk ook aan je leeftijd en het feit dat het misschien hoog tijd is voor een nieuwe look!

1: De vereisten van een nieuwe look

Het moet dus bij je persoonlijkheid passen, en je moet het 'aankunnen'. Sommige dames zijn nu eenmaal niet geschikt om zich een look als Victoria Beckham aan te meten. Geschikter is soms om meer te gaan voor een 'casual' look.

2: Adviezen om te veranderen van look

Een nieuwe look kiezen begint bij inspiratie. Door wie raak jij geïnspireerd? Surf over het internet en bekijk vooral celebs en 'lookbooks', vergeet ook niet om te zoeken naar: "streetfashion". Hier kan je vaak ideetjes vinden om je nieuwe look te gaan samenstellen.

Kies eerst je nieuwe look qua kleding, en daarna pas een kapsel dat hier goed bij past. Weelderige krullen passen goed bij een ‘boho’ kledingstijl, een schuine bob bij een stijlvolle look.

Jouw persoonlijkheid

Kies looks die in het verlengde van jouw persoonlijkheid liggen.

Analyseer je gekozen look goed. Bekijk alles tot in de kleinste details van accessoires tot het kapsel en de schoenen natuurlijk. In welk opzicht komen de outfits overeen met elkaar?

Vraag advies

Vraag advies aan je vrienden en familie. Wees hier zeker niet bang voor omdat diegene vaak het beste advies kunnen geven van dingen die goed bij je passen.

Geef er een eigen ‘twist’ aan

Voeg je eigen smaak toe aan je nieuwe look. Dit is een belangrijke vereiste omdat het anders gewoon een kopie zal worden. Voeg er een eigen persoonlijkheid en smaak aan toe. Staar je dus niet blind op die ene look.

3: Voorbeelden van nieuwe looks

Er zijn genoeg inspiratiebronnen om een nieuwe look samen te stellen. Kies gewoon iemand met een kledingstijl die je enorm aanspreekt.

De look van Victoria Beckham

De look van Victoria Beckham

Aardkleuren, kaki, wit met zwart en altijd hoge hakken en onfeilbare accessoires! Deze stijlvolle dame weet precies op een goede manier kleding te combineren en ziet er altijd prachtig uit. Victoria Beckham’s kledingstijl is speciaal geschikt voor iemand met een warmer huid-type!

Kies dit als nieuwe look wanneer je op zoek bent naar moderne kleding die er tegelijkertijd elegant en tijdloos uit moet zien.

De Look van Kim Kardashian

De Look van Kim Kardashian

Een stukje vrouwelijker en exotischer is de nieuwe look van Kim Kardashian! Het perfecte voorbeeld van geschikte en sexy kleding voor een voller figuur! Ze houdt van ‘Cut Out’ kledingstukken, moderne schoenen, plooien en eigentijdse accessoires.

De Look van Taylor Swift

De Look van Taylor Swift

Speciaal geschikt voor degenen die op zoek zijn naar een vrolijke look. Prettige kleuren, veel bloemen en motiefjes wisselen elkaar af in de kledingstijl van Taylor Swift! Het is een hele inspiratie!

Nieuwe look: Het nieuwe kapsel

Bekijk natuurlijk wat voor kapsel geschikt is bij je haartype, gezichtsvorm en figuur! Dit zijn allemaal dingen om rekening mee te houden en bij het kiezen van een nieuwe look, kan je het beste advies vragen bij een professioneel kapsalon.

1 reactie op “Nieuwe look: kleding en kapsel advies!”
  1. 1 oma

    Ha Safira,

    Een crèmespoeling is in deze de beste oplossing. oma

    beantwoorden28 apr 2013 22:21
Reageer op “Nieuwe look: kleding en kapsel advies!”