Ombre Schoenen, kleding en make-up

dinsdag 20 nov 2012 / 0 / Mode en Fashion Nieuws, Mode, Kleding en Stijltips

Ombre kleur trendsOmbre betekent een kleur overgang van de een naar de andere kleur. Het maakt in het geval van modetrends momenteel niet uit wat voor kleuren het zijn. De kleur trend is begonnen als haarkleur trend en nu zijn er laarzen, lippenstift, nagels, jeans en leggings. Het is dus overal te vinden en behoorlijk inspirerend. Kijk dus eens mee waar de leukste modetrend van 2013 vandaan komt!

Ombre make-up

Ombre make-upOmbre make-up is inspirerend en leuk om te bekijken! Het kan hierbij gaan om de reeds beroemde lippenstift, of oogschaduw met prachtige kleur overgangen. Het is niet makkelijk om onder de knie te krijgen maar ombre make-up is het helemaal. Kies je make-up producten zorgvuldig uit en probeer gewoon eens enkele looks te maken. De lippenstift krijg je door een kleur aan te brengen samen met een andere kleur en het daarna te mengen met een klein kwastje tot de twee kleuren perfect samen komen. Ombre make-up kan dus op verschillende manieren toegepast worden om ongelofelijke resultaten te krijgen!

Natasha Denona

Ombre nagel art

Ombre nagel art

Tenshi no Hana

Nagel art is prachtig en creatief. Het is niet heel simpel om zelf ombre nagellak aan te brengen maar met een beetje oefening en enkele tips is het makkelijk om na te maken. De truc is om een klein sponsje te gebruiken om de nagellak aan te brengen in de “Ombre Style”. Geen idee hoe ze het zo mooi krijgen maar oefening baart kunst!

Ombre kleding

Ombre kleding

Polyvore

Ombre haarkleuren zijn al een tijdje bekend en extra trendy in de felle dip dye haarkleuren. De kleding is andere koek en sinds een tijdje komt de ombre kleding overal tevoorschijn!

Het begon allemaal met exclusieve high heels van bijvoorbeeld Michael Korrs. Nu zijn de hakken al te vinden voor weinig als je maar lang genoeg zoekt. Ze moeten wel nog uit Amerika komen: De schoenen met transparante hak. Maar dan heb je ook unieke schoenen!

Ombre kleding is overal te vinden OA tussen de Miss Sixty collectie. Leggings zijn heel erg leuk om te dragen. Ook natuurlijk de jeansbroeken in de prachtige kleurtjes. Probeer ook eens een sjaal of trui te vinden in de leuke Style om helemaal trendy en hip tevoorschijn te komen!

Reageer op “Ombre Schoenen, kleding en make-up”