Pyama online kopen

zondag 13 jan 2013 / 1 / Mode, Kleding en Stijltips

pyama-kopenEen pyjama online kopen is lekker handig en snel in de leukste webwinkels! Dit zijn de mooiste pyjama’s om niet alleen je slaapkwaliteit maar ook je zelfvertrouwen en je thuis gevoel van jou en je partner een stukje vooruit te helpen. Een goede pyjama zorgt namelijk voor een warm maar ademende nachtrust. Een leuke pyjama geeft je wat meer zelfvertrouwen om wat vaker die eerste stap te zetten.

Pyjama’s online bestellen bij Zalando

pyama-online-kopen (3)pyama-online-kopen (4)

De leukste plaats om online je pyjama te kopen is natuurlijk Zalando. Niet alleen vanwege de goedkope prijs maar ook gewoon omdat er leuke merken te vinden zijn zoals van Guess, Diesel, Tommy Hilfiger pyjama’s en nog veel meer.

Je kan er ook leuke lingerie vinden en shapewear natuurlijk. Het is een veelzijdige webshop, handig en slim kan je het ook terugsturen als de maat niet goed is.

De moderne pyjama van 2013

pyama-online-kopen (5)pyama-online-kopen (7)

Dit zijn de twee meest favoriete pyjama’s van dit moment en dat is niet onterecht want niet alleen de vorm maar ook de kleur en de accenten zijn heel goed om ieder figuur te flatteren. Weg met vormloze nachtkleding en kies eens voor een moderne look. Ook de pyjama met sportieve accenten is heel erg trendy en elastiekjes onderaan de pijpen zorgen er niet alleen maar voor dat je benen dunner lijken, het is ook gewoon heel handig. Allemaal ook te vinden bij Zalando.

Triumph Pyjama zwart

pyama-online-kopen (9)pyama-online-kopen (10)

De Triumph pyjama in het zwart is een van mijn meest favoriete pyjama’s omdat het niet alleen heel erg leuk maar ook sensueel en veelzijdig uitziet. Geweldig te dragen als nachtkleding, als huispak. In de winter met een leuk vest en in de lente/zomer gewoon zo aan te doen. Het blijft mooi in de was, en zwart staat altijd goed!

Wat draag jij het liefst in bed?

1 reactie op “Pyama online kopen”
  1. 1 Lois Lorinde

    Grappig! Die eerste pyjama is leuk

    beantwoorden15 jan 2013 18:38
Reageer op “Pyama online kopen”