Reebok schoenen mode

woensdag 25 mrt 2009 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

reebok lifestyle Reebok heeft een nieuwe schoenen collectie gelanceerd "Lifestyle" genaamd. De inspiratie lijkt direct uit een tafellaken van een zomer picknick te komen. Met al het opkomende nieuws van de nieuwe lijnen van Nike en het Jordan merk, was iedereen benieuwd naar wat Reebok nog in petto had en de sneaker collectie van 2009 van Reebok is zeker niet teleurstellend te noemen!

De designs variëren van strepen, camouflage, printen en nog veel meer. Hopelijk zijn ze al of binnenkort in Nederland verkrijgbaar.

 

Reebok schoenen 2009 rose reeboks

zwart met rode reeboks 2009

 

Reebok past altijd

Hoewel beige de najaarsmode heeft gedomineerd, is schoenenland nu door de nieuwe collectie van Reebok uitgebarsten in prachtige kleuren. Hiermee passen de Reebok schoenen van 2009 niet alleen in de sportschool maar voor elke gelegenheid en outfit.

Design reeboks 2009

Reebok mode van 2009

 

De hoge bovenkant: klap het om of juist niet

Sportschoenen met een hogere bovenkant hebben het helemaal gemaakt in 2009. De schoenen van Reebok laten je de vrijheid of je de bovenkant naar beneden klapt of juist niet.

 grijze reeboks 2009

 rood geblokte reeboks 2009

 gouden reeboks 2009 lifestyle

 witte reeboks 2009 lifestyle reebok

 

Reebok schoenen bestellen

Als iemand de lifestyle collectie van Reebok ergens spot, dan wordt een tip onder deze post bij de reacties zeer op prijs gesteld door andere bezoekers van deze site! Hier is nog een artikel over Reebok Schoenen De Reebok Schoenen zijn hier al verkrijgbaar.

 zwarte reebok 2009

zwate mode reeboks 2009

De Reebok Schoenen zijn hier al verkrijgbaar

Reageer op “Reebok schoenen mode”