Eco schoenen

dinsdag 22 dec 2009 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

CrestockSimple shoes is een bedrijf dat probeert om door middel van een kleine manier de wereld een beetje mooier te maken. Waar andere schoenenwinkels vaak schreeuwerig hun merken promoten, doet simple shoes haar best om de schoenen vooral duurzaam te maken. Simple shoes schrijft op haar site dat hun verbeteringen in het productieproces soms moeilijk te verwezenlijken zijn. Dit is naar onze mening erg bescheiden omdat Simple Shoes in feite het wiel opnieuw aan het uitvinden is.

9529-BKOM-pl9497-COLI-pl

 

Natuurvriendelijke schoenen

Simple shoes gebruikt nagenoeg alleen maar gerecycleerde materialen voor de schoenen. Dit is erg bijzonder en hierdoor verdienen ze alle lof.
Het is een mooi initiatief als een bedrijf zich begint af te vragen of een betere wereld niet bij jezelf begint. In de schoenen van Simple Shoes wordt dan ook rubber gebruikt wat bijvoorbeeld afkomstig is van oude autobanden en hennep, een plant die toch zo snel groeit dat het gebruikt kan worden zonder dat het schadelijk is voor het milieu.

 9496-BLKO-pl (1)9572-ESP-pl

 

Simple Shoes: Denk aan de wereld!

Vandaar dat Firanet dubbel en dwars achter dit leuke schoenenmerk staat!
De schoenen zijn bovendien leuk en ze zitten heerlijk. In plaats van een overgehypte schoen, krijg je echt iets duurzaams in huis.
Steun dus ook eens een goed doel als je toch de hele tijd schoenen koopt. :)

  9588-BLK-pl9567-WPG-pl

 

Doe mee met de actie!

Doe ook mee met de wedstrijd van Simple Shoes! Maak een foto van jezelf met de schoenen aan. De actie heet put your feet up! Omhoog dus met je voetjes! Wees creatief en misschien win jij wel een gratis paar Simple Shoes.

Reageer op “Eco schoenen”