SPM Schoenen

woensdag 31 okt 2012 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

SPM SchoenenSPM schoenen zijn de deskundigen in hoge laarzen. SPM schoenen zijn van Nederlandse komaf uit een bedrijf dat is gespecialiseerd in robuuste schoenen van hoge kwaliteit. Het SPM schoenen assortiment bevat hoofdzakelijk laarzen waarbij de ontwerpers volop hun creativiteit hebben gebruikt. Enkellaarsjes van SPM, hoge schoenen of cowboylaarzen van SPM. De klassieke charme is terug te vinden in ieder detail. Verschillende soorten gespen en decoratieve studs maken SPM schoenen iets unieks. Ieder model schoen van SPM heeft geraffineerde details en een eigen design. De kwaliteit van de leren laarzen is onovertroffen, de tinten passen perfect bij iedere outfit.

SPM laarzen mode

SPM laarzen zijn momenteel enorm trendy omdat de casual laarzen in het najaar vaak terug te vinden zijn in de straatmode maar ook op de modeshows. Vooral de laarzen met een platte hak zijn dit jaar een grote hit!

SPM laars zwartLage laars SPM

Bij: Zalando Bij: Zalando

De SPM laarzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Van casual laarzen tot echte eyecatchers in het rood leer! SPM laarzen zijn een van de meest favoriete merken omdat het niet alleen comfortabel maar ook mooi is.

Hoog laarsje SPMCowboyboots SPM

Bij: Zalando Bij: Zalando

Hoge laarzen zijn altijd geweldig voor in het najaar omdat het gewoon overal bij past. SPM laarzen zijn er genoeg te vinden in de hoge variant, SPM zegt ook gespecialiseerd te zijn in hoge laarzen en dit is te merken aan de afwerking van de schoenen.

De cowboy laarzen kan je als enkellaars nagenoeg bij iedere kleding stijl combineren en ziet er altijd stoer en eigenzinnig uit.

SPM rode laarsSPM suede laars laag

Bij: Zalando Bij: Zalando

Een echt blikvangertje is de enkellaars van SPM hierboven: zowel de kleur, het model en de vetertjes zijn het helemaal. De stijl is helemaal weer anders dan de rest en dat is juist wat SPM schoenen zo leuk maakt: af en toe zijn er unieke schoenen te ontdekken!

De schoen ernaast is meer om bijvoorbeeld een dagje te gaan shoppen. Comfortabel maar toch trendy.

SPM zwart leer roden accenten SPM cowboy laars

Bij: Zalando Bij: Zalando

Ze wandelen van de webshop zo naar je kledingkast, de schoenen van SPM. De schoen hierboven heeft een unieke kleur. De handige sledehak zorgt voor verlenging zonder dat het moeilijk loopt en de gespen voor een stoer detail.

SPM enkellaars suedeLaars met metalen accent

Bij: Zalando Bij: Zalando

De schoenen van SPM zijn voor zoveel kwaliteit helemaal niet duur en kunnen voor iedere gelegenheid gevonden worden. Vooral de nieuwe schoenen collectie van SPM is een leuk idee voor het najaar als extra aankoop.

Reageer op “SPM Schoenen”