Sportieve kleding trend

zondag 7 mrt 2010 / 1 / Mode, Kleding en Stijltips

Sportieve kleding is deze zomer erg trendy. Het kan dan heel subtiel zijn met bijvoorbeeld alleen maar accessoires, maar ook een complete sportieve outfit is erg trendy! Alexander Wang's collectie heeft hem voorop laten staan met deze trend. De collecties van hem hadden speciale inspiratie op American Football. De jonge baldadige dame met lekker sportieve kleding op pad was het hele idee achter Wang's kleding.

Sportieve kleding trend 2010

Sportieve kleding is dan hiermee in andere collecties terecht gekomen en nu ook te shoppen in de webshops en in de gewone winkels.

 sportieve-kleding

Shutterstock

Sportieve kleding heeft altijd ook wel iets leuks. Een short met een sportief truitje brengt je bijvoorbeeld al een heel eind. Je hoeft ook niet heel enthousiast mee te doen met deze trends maar sportieve kleding is ook gewoon in je eigen stijl erg stoer en fun.

Sportieve kleding ideetjes

Alexander Wang toont in de collectie de eerste look van sportieve kleding als een heuse tomboy dame! Het meisje wat bijvoorbeeld voetbal speelt met de jongens en ongelofelijk sexy is, maar het zelf niet weet.
Kijk eens bijvoorbeeld naar films als dirty dancing om je outfit samen te stellen. De danslook is momenteel erg hot.

Denk eens bijvoorbeeld als inspiratie op sportieve kleding aan een bond girl: atletische kleding die je figuur goed laat uitkomen en er stoer uitziet!

Sportieve kleding tips

sportieve-kleding2

Shutterstock

Met sportieve kleding kan je evengoed hakken dragen!

Sportieve kleding valt bijvoorbeeld goed te combineren met je “ongewone” kleding. Hierdoor krijgt het geheel iets stoers!

Ook sportieve kleding merken zoals Puma, Adidas, Esprit en Nike verkopen vaak leuke shirtjes die je ook zo aan kunt. Erg stoer en leuk!

1 reactie op “Sportieve kleding trend”
  1. 1 Anonymous

    Mooi heeeeel moooi!!

    beantwoorden21 jun 2010 10:01
Reageer op “Sportieve kleding trend”