Skiff sportkleding

vrijdag 4 jul 2008 / 2 / Mode, Kleding en Stijltips

jasjeDe lente/zomer collectie in sportkleding van Skiff ziet er goed uit. Er is veel aandacht besteed om de sportkleding zo comfortabel mogelijk te maken en toch modieus. Skiff is een jong sportief en ambitieus sport merk. Skiff begon met het 29er project, de lancering van een snelle en innovatieve zeil klas. De 29er is een pre-olympische 2 persoons zeilboot. Met dit project biedt Skiff aan 40 personen de kans om in de wereld van snelheid en spektakel te treden. Zij beginnen met het nieuwste wat de zeilsport te bieden heeft. Daarbij zijn ze ook met recht het gezicht van Skiff.

Sportkleding begint ook een modeitem te worden

 shirtsport t shirt

Sportkleding is niet meer alleen maar functioneel. Het moet optimaal draagbaar zijn en ook nog mooi zijn. Skiff heeft hier wel aan gedacht en combineert sobere kleuren met vrolijke details.

Sportjasjes zijn zo ook heel leuk

 jasjemannentrui

Een sportjasje kan ook gewoon als zomerjas gedragen worden en geeft meteen een heel sportief uiterlijk zonder dat je het echt hoeft te zijn. De stof die Skiff gebruikt om de sportkleding te ontwerpen spreekt me erg aan. Sportkleding van Skiff zijn bij de meeste goede sportwinkels verkrijgbaar.

Sportkleding met speelse accenten

 

 mannenshirtbroekje

Sportkleding hoeft zeker niet meer saai te zijn laten de betere merken in sportkleding ons zien. Skiff toont me dat er achter een kledingmerk een heel verhaal kan zitten. Iets om te onthouden dus.

2 reacties op “Skiff sportkleding”
 1. Heej Oona,
  Heb eens gegoogled en kan niks vinden in Belgie.
  Misschien dat het merk evengoed bij sommige sportkledingswinkels in kleinere oplage word aangeboden :)
  groetjesxxx

  beantwoorden31 aug 2008 11:41
 2. 1 Oona

  bestaat ‘skiff’ ook in Belgie ?

  beantwoorden30 aug 2008 20:03
Reageer op “Skiff sportkleding”