JEGGING bestellen

woensdag 3 mrt 2010 / 3 / Mode, Kleding en Stijltips

Het is mooi, het zit lekker strak, maar comfortabel genoeg. We hebben het over een grote hype op modegebied de Jegging. De evolutie van de legging: ook wel TREGGING! Eindelijk een comfortabele variant op de skinny jeans. Firanet heeft speciaal voor jou jegging broeken gevonden die niet afzakken. Bestel dus je jegging Wees gerust: door de dikkere stof flatteert het evengoed. Het valt niet mee om op internet te vinden waar je deze coole Tregging kunt bestellen. We helpen je even op weg. Kijk snel verder voor een leuke najaarslook voor weinig!

Comfortabel en sexy

Een tregging zit veel lekkerder dan een skinny jeans, het knelt niet af en het is geen ramp meer om erin te raken. Niet meer worstelend op je rug liggen!'
De pasvorm is altijd goed en ook met bukken en zitten veel handiger. Doe de tregging!

 

jeggingjegging2

Plaatjes zijn van Nelly.com

Combo's bij je nieuwe Jegging.

De tregging wordt gegarandeerd een grote hit in de najaars mode van 2009-2010.

Combineer je tregging altijd met lossere truitjes en fijne schoenen. We hoeven natuurlijk niet te zeggen dat de tregging superhot is met hoge laarzen. Hoge laarzen worden een heus mode item in de najaars mode van 2009-2010.
Verder kan je de tregging naar hartenlust combineren zolang je de balans maar in het oog houdt.

TREGGING: superhot!

We hebben de beste webshops gevonden waar je een tregging kunt bestellen. Ook voor een jegging is het heel makkelijk en goedkoop om aan te schaffen.

Varianten van de Ubercoole tregging

Er zijn lange en kortere treggings. De zgn. cigarette pipes met elastiek aan de onderkant en ook treggings die aan de onderkant horen te plooien. Combineer het met je favoriete schoenen.

3 reacties op “JEGGING bestellen”
 1. 3 Girl

  :( als ik op plaatjes klik staat er bijna bij alle webshops uitverkocht :( weet iemand misschien winkel waar ik hem kan kopen?

  beantwoorden19 aug 2010 17:39
 2. Beste,
  Het gehele artikel is reeds aangepast bedankt voor het te melden.
  Klik op de plaatjes om naar de webshops te gaan.
  mvg

  beantwoorden14 nov 2009 19:36
 3. 1 angelqiue

  waar kan ik een tregging jegging kopen dan kan er niks over vinden op internet ik wil hem online kopen bijna overal uitverkocht

  beantwoorden11 nov 2009 22:16
Reageer op “JEGGING bestellen”