Zes kleding tips

donderdag 19 jun 2008 / 1 / Mode, Kleding en Stijltips

Jezelf in de laatste trends kleden is hartstikke leuk om te doen. Maar tegelijkertijd stijlvol zijn is toch een uitdaging. Soms kan een klein detail je outfit opeens perfect maken, maar soms laat het je eruit zien als een mode ramp. Toch is het gemakkelijk om je modieus te kleden zonder de plank mis te slaan.

Shutterstock

Shutterstock

Bezit jouw trend

Neem de leiding van de trend die jij kiest. Draag het alsof het een deel van jouw persoonlijkheid is.

Respecteer jouw leeftijd

Je huidige leeftijd is een feit dat bij het leven hoort. Er bestaan trends zoals minirokjes, of naveltruitjes met de opdruk:'hallo!' die alleen maar geschikt zijn voor bepaalde leeftijden (sorry Madonna). Je hoeft niet halfnaakt te zijn om sexy te zijn. Zoek stoere trends die jouw leeftijd respecteren.

Een trend tegelijk

'Kies één trend en focus hier op,' zegt een designer in New York: Joanna Baum. Als je een rokje draagt met laarzen, een brede riem, een houten ketting en zilveren oorbellen, dan zie je er meer uit als een kermis dan stijlvol.

Draag het goed

Sommige trends kosten gewoon iets meer aandacht om te bewerkstelligen. Als je bijvoorbeeld je jeans in je laarzen wilt stoppen, doe het dan fatsoenlijk en niet zo dat het eruit ziet alsof je twee accordeons aan je benen hebt hangen.

Houd het symmetrisch

Kijk altijd naar de proporties van de kleding en jouw lichaam. Wijde rokjes kunnen trendy zijn maar moeten in balans zijn met de rest van de outfit anders lijkt het een zak.

Kijk naar de modeshows

Hier kan je inspiratie op doen en de dingen die je ziet zo veranderen dat het echt goed werkt voor jou.

1 reactie op “Zes kleding tips”
  1. zeer leuk artikel!!! Het hoeft ook niet altijd veel te kosten.

    beantwoorden31 jul 2008 10:04
Reageer op “Zes kleding tips”