Uiljes sieraden en kleding

donderdag 8 nov 2012 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

Uiltjes sieradenSinds de terugkeer van de retro trui zijn diertjes overal te vinden in de mode designs. Het uiltje was vroeger een veel gebruikt teken als logo wat vooral voor slimheid stond. Het werd vaak gebruikt in bibliotheken en boekwinkels. De uiltjes zijn daarna veel gebruikt in het webdesign en zo uiteindelijk terecht gekomen op de catwalks. Nu zijn uiltjes overal terug te vinden en staan ze nog steeds voor eigenheid en intelligentie!

Uiltjes sieraden trends 2013

Als sieraad is een uiltje heel erg leuk om te dragen en ziet het er heel eigenzinnig uit. Marc Jacobs heeft de uilen als fashion geïntroduceerd in 2009. Nu is het vooral goedkoper te vinden met uiltjes sieraden, tassen, kleding en zelfs uiltjes-lipgloss is al gespot!

Uil-sieradenNELLY ACCESSORIES / SEE YOU RING EUR 10,50NELLY ACCESSORIES / SEE YOU RING EUR 10,50NELLY ACCESSORIES / LITTLE OWL RING EUR 8,95NELLY ACCESSORIES / LITTLE OWL RING EUR 8,95NELLY ACCESSORIES / DISA RING EUR 4,95NELLY ACCESSORIES / DISA RING EUR 4,95

Uil kettingkjeEen uiltjes ring of ketting ziet er enorm leuk uit. Het kan apart gedragen worden of je kan er een leuk setje van maken. Draag eens een slimme fashion trend aan je vinger met leuke uiltjes op je ringen! Het hoeft niet altijd schreeuwerig te zijn en ziet er heel modern uit, de leuke uiltjes sieren je outfit op allerlei manieren. De uiltjes zijn als ketting superschattig en altijd leuk om te combineren. Ze zijn enorm goedkoop maar zien er heel design-trendy uit. De sieraden mode van dit najaar is erg gericht op statement ringen en retro sieraden. De items zijn allemaal klikbaar in het plaatje dus ver hoef je niet te zoeken om leuke accessoires te vinden voor de winter. Sieraden zijn altijd wel goed om online te shoppen want je doet niet snel een miskoop.

De retro uiltjes trui

Uiltjes design kledingSuncoo Pullovers - Zalando- 59.95shirt van katoen-jersey 9,95 €- Espritfashion shirt, winterjersey 25,95 €-Esprit

Grote dieren prints op een wintertrui is het nu helemaal en is al enkele jaartjes steeds vaker te zien in de wintermode. Nu is het dan eindelijk zover dat je er niet meer alternatief maar juist heel trendy bijloopt als je een leuke print draagt op een wintertrui. De uiltjes trui is evengoed origineel en een leuke manier om warm te blijven deze winter.

 Lipgloss uiltjeLipgloss is altijd handig en “Silly Gifts” lipgloss staat erom bekend een leuke vormgeving te hebben. De grappige lipgloss slaat geen planken mis en ziet er enorm leuk uit. Handig om mee te nemen tijdens het stappen. De vrolijke fluo kleurtjes vrolijken je winter op, dus een musthave voor moderne meiden!

Reageer op “Uiljes sieraden en kleding”