Unieke winter modetrends 2012-2013

vrijdag 2 nov 2012 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

Unieke winter modetrends 2012-2013Exclusieve en unieke kleding hoeft helemaal niet duur te zijn en vaak is er voldoende mode inspiratie te vinden in de “gewone” webwinkels. De zogenaamde statement ring is er bijvoorbeeld volop te vinden of prachtige schoenen die je laten wegdromen. Zie er in ieder geval uniek uit met de modetrends in het oog. Dit zijn de unieke sieraden, schoenen en tassen die als pareltjes tussen de gewone kleding en accessoires te vinden zijn. Items die de aandacht trekken op een positieve manier!

Fairytale winter inspiratie

unieke-items13Ring van met steentjesStatement ring met stenenSchoudertas donkerbruinArmbandjePrachtige schoenenPrachtige ringVintage ringKralen armband

De accessoires zijn allemaal klikbaar en verwijzen naar de webshops!

Dit zijn de meest favoriete schoenen, tassen en accessoires van dit najaar. Waan je in een andere wereld en vergeet even helemaal dat het alweer winter is!

Kleding en accessoires trends winter 2012-2013

Laat je meeslepen naar een andere wereld met de unieke en aparte mode accessoires van de winter van 2012-2013! De modetrends gaan allerlei kanten op en één ervan heeft een zeer hoog fantasie gehalte! De inspiratie is eindeloos en de sieraden, tassen en schoenen blijven altijd in de mode omdat het een eigen smaak uitstraalt!

Modern, romantische mode accessoires

unieke-items22EnkellaarsjeModerne ringHandtasHorlogeketting ballerinaZilveren armbandSjaaloorbellen

De accessoires zijn allemaal klikbaar en verwijzen naar de webshops!

Een enkellaars met een glazen hak: de moderne variant op de “gewone” enkellaars met een trendy spitse teen. Extra fashionproof voor het najaar van 2012-2013! Een fantasievolle ring waar een Koi lijkt te zwemmen. Het is een uniek stukje kunst en zeker altijd goed te combineren.

Let vooral op de handtas , een moderne manier om bloem motiefjes te dragen! Een design dameshorloge is altijd veel mooier dan een super aanwezig uurwerk! Mooi afgewerkt en zeker een prachtig ding.

Een piepklein danseresje aan je hals begroet de wereld om je heen en zorgt zeker voor een tweede blik! Heel leuk om te hebben.

De sjaal is te dragen op honderden manieren en staat bij nagenoeg iedereen. Kies eens een ander design zoals hierboven, zeker een musthave.

Kleding en accessoires in de moderne stijl

Moderne kleding is altijd geweldig als kledingstijl en staat bij iedereen heel goed, jong en oud. Creatieve keuzes qua accessoires kunnen een heel verschil maken in het uiterlijk en toveren je om tot een modieuze en moderne persoonlijkheid!

Reageer op “Unieke winter modetrends 2012-2013”